Små lätta moln ser jag på min himmel...

MIN HIMMEL SOM ÄR BLÅ
Bilder från keron.seVårt hus:-)

Jag såg precis att Johannes redan har delget på sin blogg att vi fick huset som vi var och kikade på förra veckan i Olofstorp. Och idag har vi skrivit på kontraktet. Det känns lite overkligt och helt fantastiskt såklart. Det är ju det här som vi har jobbat hårt för och nu är det vårt. Ett riktigt hem där vi kan se vår dotter växa upp. När vi först sökte så ansåg vi våra chanser att bli beviljade vara små pgr av vår annorlunda sysselsättning- eller moderna som vi väljer att kalla det -utan fasta anställningar som trygghet. Men det gick vägen. Både hos Keron och hos banken och det känns någonstans som ett erkännande. Johannes hade satt upp ett kompendium där vi presenterade oss, våra arbestuppgifter och våra inkomster de senaste åren från Betfair.

Den 1 juli ska huset stå färdigt och klart för inflyttning och vi kommer att ha 2 badrum, 2 sovrum, 1 gästrum, 1 arbetsrum, 2 vardagsrum, balkong på övervåningen och altan med gräsmatta nere, tvättstuga OCH walk in closet så nu slipper vi bo, leva  och arbeta ihop en liten 3:a.

Området är helt perfekt. Som att bo på landet fast ändå nära till stan.

Kommentarer
Postat av: teo813

mycket fint, stort grattis!

2009-03-20 @ 00:21:29
Postat av: Mekongs Blogg

Ni måste ha lånat i Swedbank!

2009-03-20 @ 16:17:09
URL: http://mrmekong.blogspot.com/
Postat av: Johan Wallbeck

76 sätt att tjäna pengar på internetJag har satt samman denna lista på fullt allvar – jag vill verkligen att du tjänar pengar och blir rik! Och när du väl är rik, glöm inte vem du fick tipsen av!En del av tipsen är ganska bra medan andra inte är så mycket att ha. Anledningen till att jag har med dem alla på denna lista är för att jag har träffat människor som tjänar pengar på dem alla, även om en del är mer förekommande än andra. En del av tipsen går in i varandra, så det kanske känns lite som upprepning, men tror mig, det är en ganska så tydlig skillnad mellan dem.Alla av tipsen har jag fått från personer som äger hemsidor där de gör just det jag tipsar om. Jag har suttit ner med dem och pratar igenom hela deras affärsmodell och hur de genererar pengar. De gav mig papper på alla deras intäkter och lönsamhet. En del av dem gav mig även tillgång till deras Adsense-konto så att jag kan dubbelkolla. Om jag skall vara ärlig så var en del av hemsidorna så bra att jag faktiskt köpte en del av dem. Dessa hemsidor tjänar mig väl idag. Checka in själv: http://www.tjanapengar.dk/76-satt-att-tjana-pengar-pa-internet

2009-03-23 @ 20:32:46
URL: http://www.tjanapengar.dk
Postat av: Carola

Så fint huset ser ut! Grattis än en gång! :)

2009-03-24 @ 16:20:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0