Dagens outfit - Joe


Glasögon: Nya!
Jeans :Acne
Pikè: Fred Perry
Extrakilon: 15


Roland Garros
Att få tag på biljetter till matchen var inga problem, det stod fullt med svartabörsenhajar utanför arnenan och vi behövde inte betala mycket mer än inköpspris. Vi minglade runt ett par timmar på området innan matchen drog igång. Finalen i säg var väl så ospännande som den kunde bli. Söderling blev breakad redan i det första servgamet och sedan ledde Federer matchen rakt igenom. Lite besviken kände vi oss allt direkt efter matchen. Men det var ändå helt klart värt att åka dit.

Efter matchen promenerade på Paris gator. Åt middag på Champ elysee, kollade in triumfbågen och shoppade födelsedagspresenter till Tilda på Disney store.

Vi ska vara kvar här tills på onsdag och idag är det Tildas födelsedag så den ska vi fira på Disney World.

Paris!

Bonjour!

Vi har trixat och fixat för att försöka få ihop en resa till Paris och finalen mot Söderling och Federer i Franska öppna imorgon. Det har varit svårt pgr av att vi var i Hallen och hade mycket annat inplanerat. Men det gick! Igår hittade flygbiljetter från Göteborg så vi bokade dem och skyndade oss från Hallen så fort Tildas 5-årskalas var avklarat. Och nu har vi precis kommit innanför dörren i lägenheten. Vi hinner bara lämna lite grejor och packa om för om några minuter bär det av till Landvetter. Mamma ville också följa med så vi bjöd med henne i utbyte mot att hon är barnvakt under matchen, så att Tilda slipper sitta still under en förhoppningsvis lång och spännande final. Åh vad jag ser fram emot detta. Jag höll på Federer redan innan turneringen börjar, så nu när det är han och Robin i final så kan det inte bli bättre. Självklart så skulle det vara underbart att se Robin vinna titeln, men gör han inte det så blir det toppen iaf :-)Au revoir


Final!


Idag tar syrran studenten...

...men vem bryr sig om det just nu!? Just nu har vi korkat upp champangen för att fira Robins finalplats. Och vilken match! Stämmningen var uppgiven här efter att Södrling tappat 2-0 i set och låg under med 1-4 i femte set. Jag trodde att det var helt kört men när han lyckades vända till 6-4 till GSM var lyckan total. Just nu sitter vi och letar biljetter till Paris.
.

RSS 2.0