Torsdag

Det var väl ingen spektakulär dag igår direkt. Inte för mig iaf. Jag hamnade aldrig i någon match som svängde speciellt mycket. Jag lyckades däremot komma in åt helvete fel i början på matchen mellan Djokovic - Wawrinka, men krånglade mig ur det till slut. Sen fick jag lite grus i maskenieriet i slutet av kvällen, då min dator hängde sig. Jag tror att den var lite överhettad ;) Annars flöt det på bra under dagen. Det är lustigt vi lägger många lappar varje år på datorer, skärmar, internetuppkopplingar etc, men oftast går det lika bra att arbeta med hjälp av endast en laptop och en trådlös lina. Men det är klart att man ska ha så bra utrustning som möjligt.

Torsdagen i siffror:Bankrulle från start: 25.000 sek
Omsatt totalt under dagen: Ca 1.2 milj sek
Antal marknader: 9 st
Resultat: +12834 sek
Snitt/marknad: +1426
Antal timmar arbetade effektiv tid: ca 5h (ca 2566 sek/h)


OnsdagÄntligen tog arbetsdagen slut. Och som jag har kämpat. Om jag inte vore så jäkla trött så skulle det ha kommit en utförligare rapport om arbetsinsatsen, som var ok idag. Ok, men inte mer. Fast det var väldigt nära några matcher. Men det är som vanligt, vänder man på några bollar så hade saker och ting sett helt annorlunda ut.

Bartoli avslutade iaf dagens tennis med att bryta sin match, efter att ha haft 1-0 i set och ett break upp i avgörande. Jag tänkte i mitt stilla sinne att om denna match går till 3 set, så är chansen/risken att Bartoli bryter stor. Fast så tänker jag nog ganska ofta när det gäller henne. Det är inte alltid så bra att ha förutfattade meningar om spelare, fast idag fick jag iofs rätt. Lucky me! Fast jag bokade henne rätt hårt innan hon bröt, så det hade inte gjort något om hon fortsatt spela.

Well, matchen räddade mig åtminstone från att få en förlustdag. Jag var rätt less när jag hade suttit 6 timmar utan att flytta mig från skärmen och hade 4 minusmatcher på rad.

Siffror från dagen:

Bankrulle från start idag: 14.000 sek
Omsatt totalt under dagen: Ca 1 milj sek
Antal marknader: 9 st
Resultat: +15528 sek
Snitt/marknad: +1725
Antal timmar arbetade effektiv tid: ca 10h (ca 1550 sek/h)


Azarenka - McHale

Med en match kvar inatt så är en rätt värdelös dag snart slut. Fick några bra matcher serverade på silverfat men lyckades sabba det genom några mindre bra beslut och grönt förvandlades till rött. Matchen mellan 9:e rankade Azarenka och den 17 åriga McHale rankad 192 i världen gjorde jag dock inte många trade utan satt mest och följde den och begrundade hur DE fortfarande får härja på Betfairs marknader. Ja, Azarenka dras med en skada med oddsen talar sitt tydliga språk. Det var något som inte stämde.


1.07 upp 1.68 prestart.
Azarenka 2-0, odds 1.5Vid 4-2 och två breakbollar till 5-2 för Azarenka var McHale fortfarande klar favorit. Likaså var hon det när Azarenka vunnit första set med 6-2. Vitryskan började även med att breaka och då var hon faktiskt nere runt 1.40 för en kort stund, men sen gick det snabbt åt andra hållet och hon bröt matchen vid 1-0 i set och ställningen 2-2. Man kan ju undra varför hon kliver ut på plan över huvudtaget när hon aldrig har tänkt att spela klart matchen.

Många frågar varför vi inte tjänar mer när man så uppenbart ser att en match bara kan sluta åt ett håll. Ja, det kan man ju undra. Personligen föredrar jag att inte försöka blanda mig i de matcherna över huvudtaget. Det finns tillräckligt med matcher ändå att trada. Det är iaf mitt svar på frågan.

Tack förresten till er som kom med önskemål om blogginnehåll. Jag ska försöka mig på att skriva ett bra inlägg om Money Management eftersom det verkar vara det ni helst vill läsa om. Jag kan inte påstå att vi är jätteduktiga på just pengahantering, men genom tiden har vi lärt oss av våra misstag och framgångar och hittat sätt som fungerar för oss. Iaf för det mesta ;)


Speak up!

Nä, usch jag skäms nästan för att jag aldrig uppdaterar bloggen. Och jag skäms även mer för att jag har jobbat på tok för lite den senaste månaden. Det har vi väl båda gjort, men Johannes ligger hästlängder före mig. Så JA, jag känner att jag har lite att ta igen på båda fronterna.

Inatt blev det basket iaf.

I mars var kändes det som om att det var ovanligt lite tennis (Davis-cup vecka) och när det väl var tennis så hade vi så mycket annat för oss. Vi har bl a varit i Barcelona och sen hade vi fullt hus under påsken. Sen ska jag och Johannes lillasyster, Sara springa Stockholm Marathon den 5:e juni, och eftersom jag ligger efter även där så har jag försökt att lägga fokus på att få ihop så många mil som möjligt. Vilket är lättare sagt än gjord då jag blev sjuk när jag äntligen kommit igång igen efter en överträning. Men nu är jag fith for fight igen så förutom Tilda, får jobb och träning bli prio ett under våren. Också bloggen då ;)

Jag och Tilda ska åka till Hallen ikväll, så Johannes kommer att gå in i ett så kallat arbetskoma under tiden. Jag själv som alltid gör bra resultat i Hallen, har väl tänkt att jobba så mycket som möjligt också.

Så nu undrar jag vad NI är intresserad att läsa om?

PS. Jag vet att jag har utlovat ett inlägg om Money management för sisodär 100 år sedan (och ja, jag skäms såklar lite över det också) DS.


RSS 2.0