Busy week

Bloggen har krånglat därav den uteblivna uppdateringen men nu verkar den fungera som den ska igen.

Trots att veckan som varit har bjudit på en hel del motgångar så har den varit mycket bra resultatmässigt. Speciellt för Joe. Men vi har inte fått någonting gratis. Vi satt båda med fina bokningar på Mauresmo när hon blev överkörd av Bartoli i Brisbanes semifinal. Tyvärr så bestämde plötsligt sig Mauresmo att kliva av matchen i slutet av det första setet och alla spel blev ogiltiga. Lite trist men inget att göra åt.

Igår var nog det den värsta dagen på länge. Både jag och Johannes missar matchen mellan Williams och Stousur. Willams som storfavorit tar ledningen i matchen och går ner till 1.01. Tappar sedan matchen och Stousur får 40-0  när hon servar för matchen och även hon handlas ner till 1.01. Men hon missar alla matchollarna och blir istället breakad och förlorar sedan matchen. Helt sjukt. 1.01 som går upp till 100 ggr och sedan vänder och vinner. Det var lite trist att missa matchen, det tar väl sisodär 3 år innan det händer igen. Men denna matchen var inte den stora motgången igår utan det var finalen mellan Stepanek och Verdasco.

Stepanek  vänder 0-1 i set till 1-1 och 4-1 (dubbelbreak). Handlas till 1.01-1.02 och tappar ledningen till 4-3 30-40, alltså breakboll till 4-4. Bollen blir i spel och Stepanek lyckas på ett tursamt sätt vinna bollen och håller sedan serven. Den bollen var värd mycket. Vi har aldrig varit så nära att vinna så mycket pengar i en tennismatch tidigare. Men det ville sig inte riktigt och Johannes kunde knappt andas efter matchen.

Men trots en del oflyt så har vi fått en bra start på året ocn nu har det precic börjat en ny vecka med massor av matcher.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Har en fråga till er tennisexperter1Undrar om man kan kolla oddsen på tennisen på Betfair och sedan jämföra de oddsen med "bookisar" och se om man kan hitta överodds hos de andra bolagen. Dvs jag menar om man på betfair kan se om oddsen brukar ligga rätt där. För i så fall skulle man ju kunna använda det som en referens och se om några andra bolag lagt sig betydligt högre och att det i så fall skulle vara spelvärt.

2009-01-13 @ 21:46:05
Postat av: Anonym

Lite dålig uppdatering i bloggen. Hur går det i Australian open ?

2009-01-24 @ 19:28:59
Postat av: Irna

tja....grym bloggen frågahur fixar man all strul med australien kontot på betfair?jag fick hem ett brev där det stod att man måste ha en annan som intygar min identitet och annat tjafs. typ en läkare eller advokat liknande.vet du hur man fixar sånt?hoppas ni gjort grymma pengar på ozzie åpen :)

2009-01-25 @ 17:05:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0