Lite update

Oj, det var nästan en vecka sedan jag bloggade här sist, ser jag nu. Tiden går fort när man har roligt... Vi överlevde iaf utgången förra helgen, men man är ju inte 20 längre så lite slitna var vi dagen efter trots att det var rätt lungt.

April slutade minus, det känns lite surt. Nu ligger såklart fokus på att göra maj till en bra månad. Och fortsätter spelarna på att bjuda på liknande matcher som de har gjort i dagarna så ska det nog gå fint. Då tänker jag t ex på matchen mellan Gonzalez - Vliegen. Gonza som 1.30 favorit innan start spelar riktigt dåligt och tappar 1:a set med 1-6. Även i stora delen av det 2:a setet spelar han han sämre än Vliegen och ligger under med ett break tills Vliegen ska serva för matchen, då breakar Gonzalez tillbaka och därmed vänder motgång till framgång och vinner matchen.

Dagens mötet mellan Del Potro och Andreev utvecklades till en mycket märklig match. Andreev som favorit vinner 1:a set med 6-1, förlorar sedan det 2:a setet med 0-6 och blir genast breakad i det avgörande setet. Oddsen sjunker som en sten och det spekuleras om att Andreev ska bryta matchen då han har haft medical timeout. Men sedan börjar han spela bra. Breakar tillbaka och matchen blir istället väldigt jämn. Andreev förlorar tillslut matchen iaf då han blir breakad efter att ha haft gamebollar till 5 lika. Den officiella scoreboraden var helt weird under matchen och bidrog till att oddsen låg fel vid ett flertal tillfällen. Bet 365:s score var mycket mer tillförlitlig att följa.

Även Safin har bjudit på 2 bra tradematcher. Blake gjorde en svag insats igår mot Gremelmayer, som också slog ut Tursunov idag. Även Nalbandian och Canas blev överkörda som favoriter i dagens matcher och förlorade i 2 raka set.


Kommentarer
Postat av: moona

Just hemkommen från Ö-sund, sett allt för byn revyn otroligt bra gamla teatern, därefter Loftet o en god middag, ha de mor...

2008-05-03 @ 00:31:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0