Nu drar det i gång!


Davydenko, Roddick, Federer, Nadal, Murray och Blake möttes
 
Det har spelats en uppvisningsturnering för några av världens bästa herrar i veckan och både världsettan, Nadal och världstvåan, Federer fick se sig slagen av Murray. Det börjar bli en vana för Federer som endast har vunnit 2 av de 7 möten dem emellan. Vi åkte till Härnösand över helgen för att hälsa på Johannes pappa, så vi tradade bara någon match i turneringen. Men i jämfört med ifjol så har vi fått en bra start efter semestern och det känns såklart skönt för bara om en liten stund drar tennissäsongen igång på allvar.

Först ut är damturneringen ASB Classic som spelas i Auckland och Bwin streamar direkt därifrån. Den förstasidade i turneringen är OS-mästarinnan Dementiva och andrasidad är den duktiga Danska, Wozniacki som klättrade många placeringar på världsrakningen under 2008.

Johannes har precis satt sig i bilen för att åka hem till Göteborg så vi kommer att jobba på olika håll i ett par veckor. Jag känner mig rätt ringrostig och vi har enats om att vi kommer att starta året lungt och bygga lite rulle.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0