Årets upplaga av US Open

Idag riktas sensommarens sken till de i USA aktiva konstnärs händer. Kittlar fint i magen. Berusad i två veckor - av tenniskonst. Beskåda Roger Federers profylaxiska spel. Han är som Edith Södergran - en poet. Fast på tennisbanan.

Och det är med blandad känsla som jag räknar ner timmarna till att turneringen startar. Det finns alltid en känsla av upprymdhet och förväntan inför Grand slams. Alla de bra spelarna är på plats. Alla de bra spelarna gör sitt yttersta. Vi kommer inte att få se läggmatcher och tankningar i den omfattning som oftast är vardagsmat en del av de mindre och mer obetydliga matcherna. Och det är skönt. Men det är också det som kan göra allt en aning svårare. Det är mindre skrällar i US Open än vad de är i de tre tidigare Grand slamsen som har spelats under året. Kanske beror det på att de har haft mer tid att spela in sig på underlaget än vad de har haft i Franska Öppna och Wimbledon.

Det är med en aning respekt som jag kommer att kliva in och trada US Open. Siffrorna talar sitt tydliga språk. Detta är en av våra sämsta turneringar. 90.000 sek back förra året.


Välkommen till världen - US Open 2009


Kommentarer
Postat av: Jarmo Pistol

Trevligt! Jag ser speciellt fram emot money managementinlägget :).

2009-09-01 @ 07:12:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0