Gail Monflis


Monflis - Melzer 4-6 7-5 4-6 6-0 6-2

Hej! Det finns inte så mycket tid men jag ska försöka klämma in lite bloggning mellan matcherna. Gail Monflis och Jurgen Melzer avslutade precis en 5-setare. Finfin tradematch. Jag var inte med i hela matchen men lyckades få lite grönt iaf. Melzer tröttnade efter att ha missat 2 breakbollar i det 4:e setets första game. Som lägst handlades Melzer runt 1.35.

Det har varit många bra matcher idag. Ferrer och Hewitt hade också en tuff uppgörelse i 5 set. Det var Ferrer som tillsut vann. Gonzales vände 0-2 i set mot Wawrinka. På damsidan har det varit mindre spännande. Sharapova, Safina, Dementiva, Zvonareva, Jankovic och Azarenka vann sina matcher tämligen enkelt i 2 raka. Däremot åkte Medina Garrigues ut mot Kanepi efter att haft ett break upp i det 3.e setet.

Just nu splelar Ljubicic och Davydenko. Sjuk match. Runt 300k handlades @ 1.01 på Davydenko efter att han vann det 2 första seten. Men matchen vände och nu har precis Ljubicic breakat i det 5:e setet och leder 2-1. Han är nere i 1.50 nu. Det ser ut som om en 1.01 ska torska igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0