Många bra matcher inatt

Flertal av favoritern blev utslagna eller hade problem idag. Först ut var Kuznetsova mot Radwanska som förlorade i två raka set. Startoddset var runt 1.20. Vilket var alldeles för lågt enligt mig. Det sista jag sa till Johannes i telefon igår var; Kuznetsova står för lågt, boka! Jag hälsade på min bästa kompis, Carola igår kväll, det blev lite senare än vad jag hade tänkt mig så jag missade att boka Kuznetsova från start. Men jag hann boka henne innan hon förlorade 1:a set. Greenade direkt ut i 2:a set eftersom Kuznetsova är liten av en specialist på att vända underlägen. Dock inte denna gång.

Match nr 2 jag tradade var Gonzales - Cilic. Jag Spelade på Cilic som är på uppåtgående. Jag var heller inte speciellt imopnerad av Gonzales när han mötte Lee i förra matchen. Cilic vann matchen. Fin vinst.  Samtidigt pågick Blake-Grosjean. Blake var storfavorit från start en förlorade de två första seten. Vann sedan de 3 sista seten. Men Grosjan hade grepp om det 4:e setet och måste ha handlats till väldigt låga odds. Jag tradade inte den matchen men min mamma gjorde det:) Jag tror att hon gick plus på den (för en gångs skull).

Novak Djokovic vann sin match lätt mot Querry. Den matchen rörde jag inte. Jag brukar i största möjliga mån låta bli Djokovic matcher då det ofta brukar sluta illa.

Federer handlades till 1.02 från start och hade stora problem i matchen. Han spelade inte alls så bra som vanligt och gjorde många enkla misstag. Han redde såklart upp matchen på slutet och vann med 10 mot 8 gam i 5:e set.  Jag tror inte att han hade vunnit matchen idag om han hade spelat mot t.ex Kohlschreiber. Iaf om Kohlschreiber hade spelat som han gjorde igår.                        


Att Betfair kraschar ännu en gång är katastrof. Jag blir helt vansinnig när det händer. Jag spelar på Betfair för att trada och trada är omöjligt när serven ligger nere.  Dessutom har jag som jag skrivit tidigare svårt att lägga och ta bort bet ibland. Det går långsamt. Jag vet dock inte om det beror på min dator eller på Betfair.
Nu börjar matchen mellan Baghdatis-Hewitt. Jag tror att Baghdatis är den starkaste av dem. Men vad vet jag.

Kommentarer
Postat av: Fredrik

Det är betfair som har problem, inte din dator.

2008-01-20 @ 03:38:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0