Svenskarnas insats i Argentina

image90


Tomas Johansson
hade en svår match på pappret, då han idag tog sig an David Nalbandina. På grus. På hemmaplan. Och Johansson fick en dålig start. I det 1:a setet och inledningen på det andra var det ren utklassning från argentinarens sida. Men Johansson höjde sin spelstandard avsevärt och kom bra in i matchen, medans inte helt ovanligt, Nalbandian svajade och spelade en ojämn tennis. Svensken hämtade upp underläget i 2:a set och kvitterade till 1 lika i set. Även i det 3:e setet hängde Johansson bra med Nalbandians tempo. Men hemmaspelaren var den starkare av dem två och vinner med 3-1.

En klar godkänd insats av Johansson då grus som bekant inte är hans starkaste sida. Det var hans första match på underlaget för året och han gjorde några briljanta stoppbollar under matchens gång.

image91

I den andra matchen som spelades mellan de båda länderna, inledde Robin Söderling med briljerande tung tennis och ha vann de 8 första gamen i matchen mot Jose Acasuso. Robin var den klart bättre spelaren under hela matchen och vinner enkelt i 3 raka set då Acasuso har svårt att hitta spelet. En liten skräll måste man säga då Acasuso var favorit @ 1.42 innan start. Men det var väl ingen svensk som tvivlade på honom idag...

1-1 alltså inför morgondagen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0