Doha

Damenars matcher igår blev väl inga höjadera att trada. Safina tappade ledningen och förlorade setet mot V Williams, men det var 2 raka set till favoriterna i samtliga matcher.

Förhoppningsvis så blir det någon 3-setare idag.

Ivanovic@1.74 - Zvonareva: Jag tycker att det är fel favorit här. Zvonarea gjorde en riktigt stabil match igår medans Ivanovic svajade och gjorde många errors. Kanske kommer hon igång mer tills idag. Kan bli en bra match iaf.

V Williams@ 1.36 - Demetiva: Blåser det lika mycket idag så kan det bli svårt för Dementiva att hålla serven och det är nog just Dementivas serv som kommer att avgöra här. Har hon en dålig dag och servar dåligt så kommer hon få svårt att slå Venus.


S Williams@1.46 - Safina: Svår match! Jag tror dock på Willams men jag har inte set henne spela på ett tag och hon kan ibland vara lite ojämn. Safina hade inte sin bästa match igår och måste höja sitt spel mot Serena för att ha någon chans.


Det pågår även en Callengerturnering i Bratislava. Bwin kör turneringen men det tenderar satt skriva fel resultat nu och då men de streamade matcherna går bra att följa dock är likviditeten dålig.

Kommentarer
Postat av: Mr know it nothing

Fråga: ska man satsa på att försöka slå oddsen på rätt matcher genom att spela på högoddsaren eller ska man spela safe på lågoddsaren? Kanske en svår fråga, men det borde finnas statistik på hur ofta en lågoddsare vinner mot en högoddsare eller? Då kanske man kan få fram ett system där man i längden oftast vinner?

2008-11-06 @ 19:43:12
Postat av: småspelaren

betfair-oddsen stämmer för det mesta bra med verkligheten, så med så enkla strategier som att bara spela favs/dogs i varje match kommer du att gula på kommissionen

2008-11-07 @ 12:41:23
Postat av: H

När man tradar så är det inte så viktigt vilken som vinner matchen, huvudsaken är att matchen svänger så man kan ligga plus på båda spelarna.

2008-11-07 @ 14:15:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0