OKAY

51 minuter tog det för Clijsters att slå ut sig ur Australian Open mot Petrova.

Det svänger i Melbourne

SÅ DÄR JA, efter två långa arbetspass under årets AO börjar vi bli varma i kläderna. Men trorts att vi tjänade mer igår än vad vi gjort på flera månader så känns det ändå som att insatsen var medelmåttig. Iaf med tanka på hur många av matcherna utvecklades.

Inte mindre än 5 spelare - Cibulkova, Söderling, Oudin, Ferrero och Molik - förlorade från 99% vinstchans igår och vi var på fyra av dessa matcher utan att boka en spänn på just oddset 1.01. På Söderling matchades det endast ca 9k på 1.01 så där var det 1.02 om gällde. Vilket jag bokade, men det mesta av det gröna la jag över på svensken.

Tanken att lägga upp boka 1.01 på alla matcher och krypa ner under täcket igen har slagit mig. Men rent statisktiskt ska väl inte så många fler 1.01 förlora denna turnering. Så kaffebryggaren är igång och jag är redo för en lång natt igen.AO 2010

Godmorgon! Jag vaknade lagomt till att Sharapova förlorade mot Kirilenko i den första omgången. Synd, hon är alltid rolig att ha kvar långt i turneringarna. Jag tror att vi torskade 5000 på matchen också.

En av dagens största favoriter - 1.05 från start - Wickmayer är mitt uppe i sluttampen av sin match mot Dulgheru. Wickmayer förlorade första set med 1-6, sedan har det varit en jämn match där Wickmayer tog det andra setet. För tillfället är det regnavbrott och Delgheru två gamebollar till 8-7 efter att Wickmayer misslyckats med att serva för matchen vid 6-5 och 7-6.


Vår bok just nu:Förövrigt finns det inte så mycket mer att rapportera för stunden.


2010

Hej, jag förstår att ni har saknat mig ;) Jag kommer dock inte kompensera min frånvaro med några nakenbilder som Mikael föreslog...

Vi körde igång efter semestern i tisdagsnatt och jag kan inget annat säga än att jag ser fram emot ett nytt år. Vi avslutade som vanligt förra året (i år får vi nog satsa på att anmäla oss till en kurs eller dylikt istället för att jobba. Det skulle bli förbaskat mycket billigare åtminstone) med  två negativa månader, men på det hela taget var 2009 precis som de två tidigare åren bra resultatmässigt. Precis enligt plan faktiskt. Dessutom lyckades vi byta upp oss från en sliten trea i förorten till ett nybyggt hus på vischan och vi fick uppleva Söderlings final mot Federer i Franska öppna på plats på i Paris. 2009 var med andra ord ett ganska bra år och vi hade möjlighet att avsluta året med en underbar semester i Thailand följt av julfirande i vårt fina hus med familj och vänner.

Förväntningarna på 2010 är ganska höga. Våra förutsättningar för att kunna jobba är bättre än någonsin i år eftersom vi dels har ett rum inrett endast för endamålet att användas som arbetsrum, men också framförallt har vi en heltids dagisplats åt Tilda. Och det har vi aldrig haft förut. Det enda som talar emot att året kan bli lite kämpigare är att konkurrensen där ute har blivit bättre. Fan, jag tror att det är många av er där ute som börjar få kläm på det här med att trada tennis, så förvänta er inga fler tips från oss i år ;)

 


RSS 2.0