Moviestar Open - Monaco illa ute igen!

image44

Monaco-Vassallo 6-3- 4-6 7-5

1:a set:
Jag började med att boka Monaco för 3.500 sek @ 1.24 (+14.000 sek på Vassallo). Monaco vinner 1:a set med 6-3, även fast setet kändes jämnare än siffrorna visade. Han går ner till 1.11 och eftersom jag är ganska övertygad om att Monaco inte kommer att hålla alla sina servar så bokar jag upp så att jag har 40.000 sek på Vassallo. (Räknar såklart med att ta en förlust på ca 5000 sek om Monaco vinner matchen med 2-0 i set).

2:a set:
Vassallo har lite problem med sina servgame men grejar det och breakar Monaco till 4-2. Jag spelade Monaco på vägen upp till 1.36. 1.36 kändes som ett väldigt bra odds med tanke på att Vassallo som inte servat övertygande har hållt sin serv än. Hade det erbjudits mer så hade jag lätt spelat på Monaco till det oddset och hoppats på ett break (vid hold hade han gått upp till runt 1.50). Jag spelar iaf på break men till odds runt 1.28 (villket också är bra med tanke på att startoddset var runt 1.23). Ett break kommer sällan ensamt och mycket riktigt så breakar Monaco tillbaka. Tyvärr så räddade även Vassallo breakbollar i gamet och hade tillochmed gameboll, vilket gjorde att jag spelade tillbaka så jag hade -4000 på Monaco och + 22.000 på Vasallo. 

I nästa servgame bokar jag break igen för en liten slant och Vassallo får 5? (jag tappar räkningen i ilskan på att han inte kan ta tillvara på sina chanser) breakbollar men missar alla och det står nu 4-4. ( Monacos odds runt 1.14). Risken att Vassallo skulle bli breakad här kändes ganska stor. Har sett det 1000 ggr förr; En (sämre) spelare som har haft en ledning men tappat den, brukar allt som ofta bli breakad vid sådana här lägen. Men jag väljer att sitta still och det beslutet var rätt eftersom Vassallo håller serven och sen inte helt oväntat breakar hem setet.

3:e set:
Monaco går upp till 1.56. Ett bra odds med tanke på startoddset och att det är Vassallo som ska börja serva. Vassallo får breakbollar emot sig men reder upp det. Killarna håller sedan sina servar enkelt tills Vassallo leder med 3-2. Vassallo blir den som breakar först och spelas runt 1.30 när han sedan har en gameboll till 5-2. Han tar inte gamebollen utan blir istället tillbaka-breakad. 2 hold senare så måste Monaco hålla serven för att inte förlora matchen. Vassallo @ 2 ggr pengarna, leder alltså med 5-4 och kan breaka hem matchen. Jag brukar alltid spela på den som kan vinna matchen i sånna här lägen. OCH han HADE 3 matcbollar i det gamet, men han missar dem. Blir själv breakad. Och förlorar matchen. Klassiskt. Och dyrt för oss.


Bussted

image43
Jag har tagit det lite lungt med tradingen denna vecka. Körde några matcher igår, det gick varken bra eller dåligt. Det är bara så skönt att vara hemma och varva ner några dagar efter AO och allt resande. Jag har även tradat några matcher tillsammans med Johannes. Eller egentligen är det mest han som har tradat och jag har följt det han har gjort. Det har funkat sådär. Vi tycker inte alltid likadant och det kan ju såklart leda till konflikter:) Men ibland är det bra att trada tillsammans.

Vi (läs jag) har gjort en deal hemma. Vi ska gå ner i vikt. Ingen skräpmat, inget godis på veckorna och motion. Jag har tränat varje dag denna vecka, Johannes däremot skyller på sin brutna tå och haltar omkring. Men han har nog ont på riktigt för igår råkade jag kliva på den och då skrek han. Högt. Idag så lämnade Johannes av mig på gymmet, när jag var klar gick jag till Backaplan för att möta upp honom och Tilda. Och vart hittar jag honom, om inte på Burger King. Han skyndar sig att gömma maten under bordet. Det är tydligen 3:e dagen i rad som han har smitit dit. Jag har tyckt att det varit lite väl lätt att få honom hemifrån på dagarna.

Årets Australien Open

Här kommer en liten sammanfattning av årets AO. En dag försent för visso, men igår var det fullt upp. Johannes har under helgen varit i Åre med ett gäng från Betfair. Jag och syrran stötte på honom Johan, Ola och Stefan en sväng på torget i lördags. Alltid roligt att få träffa andra som gör det jag gör. Det var extra roligt att få träffa Johan igen som var med oss till Zaragoza i höstas. Han var vänlig att påminna mig om att jag blev lite överförfriskad sista kvällen där i Spanien och att snälla Christian hjälpte mig hem till hotelIet då Johannes inte hade några planer på att avbryta sitt festande. Stackars Christian, jag tror jag ramlade 20 ggr på vägen hem från krogen. I söndags så bjöd mamma, Theo och Johannes på middag innan vi åkte med samma flyg till Göteborg. Jättetrevligt att få träffa Theo också, en mycket trevlig kille. Så nu är vi tillbaka i Göteborg igen och Johannes överlevde skidresan med bara en bruten tå. Fast jag tror inte att skadan berode på skidåkningen.

Gårdagens final vanns av Djokovic. Jag förlorade 3300 kr efter att ha kunnat göra 9500 kr på båda spelarna efter att Tsonga vann första set. Men det var en dåligt tradad match av mig. Jag var väldigt ofokuserad under matchen. Mycket pgr av lilla Tilda som klängde och hoppade på mig. Jag vet inte hur många ggr hon stoppade in sin Barbie-dvd i min dator, så att skärmen täcktes av sjungande dockor istället för av tennis. Barn och trading går inte ihop. Det har vi fått erfara många ggr.

När Djokovic tog in trainer i 4:e set så gick han upp från 1,13 till 1,35. Hans odds vandrade även upp ytterligare under setets gång. Det enda rätta hade såklart varit att spela allt som gick på Djokovic som var den bästa spelaren just då. Men det gjorde jag inte. Jag la in 10000 på 1.50 och fick ungefär hälften. Jag klarade inte ens av att nolla innan tiebreaket fast jag hade kunnat göra det ner till 1.1. Men jag ville så gärna att Tsonga skulle vinna. Spelade mer med hjärtat än hjärnan:)

På det hela taget är jag nöjd med min insats under AO. Visst jag har "safat bort" mycket av vinsterna, men jag gick in i tuneringen med den taktiken. Jag har inte tagit några stora risker och tradat med små insatser i nästan alla matcher. Det var bara matchen mellan Ivanovic-V.Williams som jag låg lite illa till. Men den slutade ju bra. Trots att vi under AO tradade runt 200 marknader, så har vi ingen "storvinst". Dock inga stora förluster heller. Min största vinst var på 17.888 sek och den största förlusten 11.900 sek.

Jag gick ca 92.000 sek plus på de matcher jag tradade själv och tillsammans med de matcher Joe tradade och de matcher vi körde tillsammans så blev AO en bra turnering för oss. Mycket bättre än ifjol då vi gick back.

Just nu pågår det en tunering i Chile. Vi har tradat en match än så länge. En match mellan Coria-Cuevas. Den oficiella scoreboarden fungerade inte, iaf inte under den första delen av matchen. Live scoren på Bwin gick att använda, även oddsen kom några sekunder före resultaten. Det var en bra match att trada. Men vi kommer att gå in lungt i matcherna. Dåliga scoreboards, möjliga uppgjorda matcher.
 
Det är iaf skönt att matcherna går på kvällarna denna vecka. Vi behöver komma iordning här hemma. Jag och Tilda har bara varit hemma 3 dagar sedan i början av december.Sharapova vann

image42
Ivanovic förlorade, kanske går det bättre för Djokovic i morgon...

Sharapova-Ivanovic 7-5 6-4

Ivanovic förlorade inte oväntat finalen mot Sharapova. Jag sov så jag såg inte matchen, men jag hade bokat Sharapova för 2000 kr innan start. Tanken var såklart att trada matchen men jag var alldeles för trött. Hon hade tydligen varit uppe i 1.85 som högst. Det var många break i matchen.

Nu ska jag och syster åka till Åre för att bada och kanske gå på spa.

Finalisterna i årest Australien Open

image41
Två bildsköna damer i final och två inte lika bildsköna men dock talangfulla spelare i herrfinalen.


Idag sopade Djokovic banan med Federer. Jag tradade  inte matchen. Jag försökte, men det trådlösa nätverket krånglade mest hela tiden. Så jag nollade och stängde ner datorn ganska tidigt i 1:a set. Min mamma däremot satsade 160 kr på Djokovic och fick 1000 kr så hon är iaf jätteglad:)

Damerna är först ut att spela finalen i Australien Open. Sharapova är en självklar favorit @ 1.25 mot Ivanovic. Sharapova har stått som min vinnare sedan dag 3 då hon slog ut Devenport med 6-1 6-3. Men Ivanovic spelade mycket bra mot V.Williams i kvartsfinalen då hon vann med 7-6 6-4. Jag tror dock inte att hon rår på Sharapovas spel just nu. Men vem vet, Sharapova spelade näst intill felfritt ( förutom i första omgången mot Pin då hon fick värmeslag och låg riktigt illa till, men hon vann tillslut 3:e set med 9-7) i fjolårets turnering, tills hon mötte Serena Willilams i finalen och förlorade med 6-1 6-2.

Favorit i  herrfinalen står Djokovic som till oddset 1.40. Jag personligen tror att det Tsonga har en betydligt större chans än så. Enligt min mening är det Tsongas spel som har imponerat mest. Han rör sig väldigt bra på planen och verkar väldigt lugn. Djokovic har också spelat väldigt bra, han har en grym 1:a serv. Men anledningen till att han slog Federer så enkelt idag var för att Federer spelade dåligt. Det är inte vanligt att se Federer skjuta så många backhands i nät. Matchen mot Ferrer vann han också lekandes lätt, men Ferrer hade sin formtopp innan Australien Open. Jag kommer iaf att boka Djokovic.

Så jag tror alltså Sharapova vinner Damfinalen och sen hoppas jag att Tsonga vinner herrfinalen efter en spännande 5 setare. Det skulle vara coolt tycker jag. Johannes brukar reta mig när jag säger att Tsonga är min favoritspelare, om han vinner kanske Joe blir tyst.


1.01 lost in mixed doubles

image40
+6214 sek

Dubbelparet i mix, Black-Hanley förlorade just kvartsfinalen efter att stått i 1.01. Jag tradade inte matchen utan hade bara bokat upp lite på 1.25. Jag missade helt när de var nere i 1.01. Var inte ens vid datorn då. Såg bara när de förlorade första tieberaket.

Jag måste erkänna att jag inte riktigt hade koll på reglerna. Men blev glatt överraskad när det visade sig att sista set endast avgörs i tiebreak, eftersom Sun-Zimonjics bästa chans måste vara just tiebreak. Att det var bäst till 10, visste jag iaf.

Game Set Match Tsonga

image39
Tsonga-Nadal 6-2 6-3 6-2

Nadal handlades runt 1.35 innan start.

Tsonga utklassade Nadal idag genom att vinna matchen i 3 raka set.
Nadal såg inte riktigt ut som om ha visste vad han skulle göra på plan idag. Han spelade hyfsat, men Tsonga var bättre. Mycket bättre!

Tsonga är 22 år och innan AO rankad 38:a i världen. Han servar bra och är väldigt snabb och smidig. Den första matchen jag tradade som Tsonga spelade, var den 5 oktober ifjol. En uppgjord match mot Kholsriber. Men det är den enda matchen som jag/vi har förlorat på Tsonga. Alla andra matcher visar plus.

I slutet av oktober vann Tsonga en match mot landsmannen Gasquet. Jag började trada matchen efter att Tsonga vunnit 1:a set, då stod han fortfarande i 2 ggr. Det var bara att lasta. Han vann matchen och jag vann 40 k.

Tsonga har vunnit alla sina matcher lätt i AO. Och vi har vunnit på 4 av hans 4 matcher vi tradat dessa 2 veckor, sammanlagt ca 71.000 kr plus på fransmannen. Det är som jag sa till Joe i förrgår; Det går inte att förlora på Tsonga:) Han började med att slå ut Murray med 3-1 i set. Se vann han lätt sina matcher i 3:e och 4:e. Sen slog han återigen kompisen Gasquet. Youzhny var nästa man att bli utslagen i tre raka set av Tsonga. Och nu Nadal.

Vilken kille. Han är i final i Australien Open där han möter antingen Federer eller Djokovic. Kan han slå någon av dem? Ja, absolut!

Ana Ivanovic vidare

image37
Dagens vinst  + 9970 sek

Hantuchova-Radwanska 6-2 6-2
Ivanovic-V.Williams 7-6 6-4


Inatt började jag med att förlora drygt 12.000 sek på matchen mellan Hantuchova - Radwanska. Jag låg fel i matchen hela tiden och orkade inte trycka på allt på Hantuchova, även fast det bara "var 1 tjej på planen". Radwanska spelade riktigt dåligt och såg uppgiven ut mest hela matchen. Men jag hade i bakhuvudet att hon är väldigt duktig på att vända underlägen. Jag minns när hon slog ut Sharapova (1.02), efter att ha legat under i avgörande set i US Open 2007.
image38
Diagrammet avser Ivanovic

Jag kom också in helt fel i den andra matchen mellan Ivanovic-Williams. När tiebreaket började hade jag -25k på båda spelarna. Valde dock att satsa allt på Ivanovic eftersom jag tyckte att hon spelade bäst. Det lyckades iaf. Men det var en dåligt tradad match av mig. Kunde lika gärna ha förlorat de -50k som jag satt med på Williams i stort sett hela matchen. Det är inte roligt att förlora 50.000 på en match, det har jag gjort förut.

Det var mycket break i första set och det är sådana matcher jag brukar vinna mest på. Är duktig på att boka och spela tillbaka vid break, men den här matchen blev det katastrof för min del, då speciellt i 1:a set. Jag gjorde ganska många trads under 1:a set, de flesta var fel beslut. Det slutade iaf OK. plus på natten, drygt 5000 sek .

Btw spela Djokovic @ 1.50 från start. Bra odds, han har inte förlorat ett set i tuneringen. Dessutom brukar marknaden ÄLSKA Djokovic.

Edit: + 5020 kr på Djokovic som vann med 6-0 6-3 7-5

Så här tradade jag matchen mellan Jankovic-Williams

image34
+ 12.600 sek

Jelena Jankovic - Serena Wiliams 6-3 6-4

Johannes bestämde sig för att ta ledigt inatt och gick och la sig ganska tidigt. Jag funderade på att göra samma sak, men jag lyckades iaf hålla mig vaken tills den första singelmatchen startade. Kanonodds på Jankovic!

Här kommer en liten redogörelse om hur jag tradade matchen. Jag hoppas att jag lyckas förklara någorlunda bra hur jag tänkte under matchen. Jag var ganska trött under matchen så jag var inte överdrivet aktiv. Men jag hade som mål att få 10.000 kr plus. Självklart fattade jag några felbeslut i matchen. Men det är lätt att veta i efterhand hur alla trader skulle ha gått till. Även om jag vissa gånger tänkte rätt men inte lyckades få de odds jag ville ha.

Set 1
Eftersom det var Williams som började serva så bokar henne för 2800 sek @ 1.28 så att jag har + 9700 sek på Jankovic. Williams håller serven enkelt och går naturligt ner några punker. Etersom det nu är Williams som kan bryta Jankovics serv så försöker jag trycka på på 1.23 för att då ha - 20.000 på den som ska serva och + 3980 på den som kan breaka. Jag får det inte utan skulle ha lagt mig på 1.22 (misstag nr 1). Samtidigt har jag lagt in att boka Williams på 1.1 som jag tror att hon kommer gå ner till om hon breakar. Mycket riktigt så breakar Williams en stel och nästintill orörlig Jankovic. Jag låter mina 1.1 ligga även fast jag inte lyckades spela tillbaka på Williams innan. 1.1 är alldeles för låg för bara ett break och en hold i damtennis. Speciellt eftersom jag tyckte att Williams startodds skulle varit högre.  Nu har jag -5.500 på Williams och ca  +24.500 på Jankovic.

Jankovic börjar röra på fötterna,breaker tillbaka och får 15-0. Jag spelar tillbaka 3000 kr av Jankovics plus på williams till startoddset 1.28. Detta för att få ner snittet några punkter om hon skulle bli breakad igen. Det blir hon inte utan håller serven. Hon breakar sedan igen och oddsen börjar röra sig uppåt. Jag bokar av det mesta av minuset på Williams på olika odds tills jag har - 1200 kr på Williams och +21.000 på Jankovic. Detta för att kunna göra 10 k plus på båda vid oddset 2 ggr.

Jankovic får 2 breakbollar till 5-1 och blir en liten favorit. Jag har då lagt in för att göra 10 k på båda, men tar bort det (misstag nr 2). 2 ggr pengarna på Williams till startoddset 1.28 är ett bra odds med tanke på att hon inte ens har förlorat setet än.  Williams räddar breakbollarna och håller serven till 2-4. Hon får sedan själv breakbollar i Jankoviks serv och faller i odds. Jag gör mitt 3:e stora misstag i matchen och spelar 16.000 på Williams till oddset 1.40. Jag försöker radera vadet efter att Jankovic räddat första breakbollen, men jag hinner inte. Men detta gör att jag nu har 5.000 kr grönt på båda spelarna.

Jankovic räddar även hon breakbollarna och håller serven. Jag tar bort allt plus på Williams  och har nu ca 11.000 kr plus på Jankovic när hon sedan vinner första set.

Set 2
Målet för andra set och resten av matchen är att trada upp de 11.000 kr plus jag har på Jankovic till de 10 k plus på båda spelarna. Detta lyckas jag göra genom att huvudsakligen trada break. Då främst när Williams servade, eftersom hon uppebarligen inte var 100% i fysisk form idag. Jag spelade flera gånger på odds runt 1.70 på Jankovic och bokade tillbaka på 1.25 efter hon breakat. Detta visade sig bli lönsamt då Jankovic också blev breakad eller hade breakbollar vid ett flertal tillfällen.

En annan faktor som hjälpte mig att nå mitt mål i matchen var när Jankovic tog en medical timeout. Marknaden
reagerar alltid starkt på sånt. Det är inte ovanligt att Jankovic eller någon annan spelare tar in trainer någongång under matchens gång, Och om det inte är något  plötsligt som händer eller om det verkar vara akut så brukar det då löna sig att spela på de höga oddsen. I detta fall 2 ggr på Jankovic. Denna gång var det extra lönsamt att spela på Jankovic. William fick nämligen även hon behandling, samtidigt som Jankovic. Detta gjorde då att marknaden lika snabbt som de pressat upp Jankovic, pressade ner henne igen till odds som var lägre än innan timeouten. Mycket trevligt för mig.

En sak till som ofta lönar sig, då speciellt i damtennis är att boka upp tjejen som ska serva för match. Det är väldigt ofta som de misslyckas med det. Och Jankovic speciellt brukar darra när det drar ihop sig. Det gjorde hon även denna gången. Hon blev breakad lätt. Jag hann bara boka upp lite på 1.15/1.16 eftersom jag höll på att räkna samtidigt (misstag nr 4).

Jankovic går upp till mellan 1.40-1.50. Då gör jag mitt sista misstag (nr 5) och det är att inte lägga över allt plus jag har på Williams till Jankovic. Jankovic kunde nämligen breaka hem matchen. Och det brukar vara lättare än att själv serva hem den. Hade Williams hållt serven så hade oddset hamnat på runt 2 ggr och då hade jag ändå kunnat göra ca 8.000 på båda tjejerna av de ca 16.000 jag hade haft på Jankovic.

Men jag fick iaf +12,600 kr och med det så går jag och lägger mig och sover några timmar. Idag ska vi åka in till Åre och bada med Tilda på Holiday Club. Vi övervägde även att åka lite skidor men det är för kallt. Nä det får bli bastu istället.

Bra där Betfair!

Upptäckte precis att Betfair idag har betalat tillbaka de 3051 kr som vi blev bestulna på den 11 januari när siten craschade.  23 minuter efter att Betfair ligger nere så matchas bet som ligger. Det ska ju då vara omöjligt eftersom Betfair inte ens fungerar. Men nu är pengarna tillbaka på kontot igen.

Tack så mycket!


Jisses vilken match!

image30
Diagramet avser Hewitt


Jag tradade inte matchen utan det var Johannes som gjorde det. Men jag har följt hela matchen på Betfair. Och vilka kämpar! Och vilka svägningar!

Jag antar att det kommer en djupare matchanalys av Johannes på hans blogg, själv är jag helt slut. Har varit vaken i snart 2 dygn. Nu ska jag sova:)

Mina matcher för dagen:
Radwanska - Kuznetsova + 5670 sek
Chakvetadze - Kirilenko + 780 sek
Cilic - Gonzales + 4001 sek
Federer - Tipsarevic - 800 sek
-----------------------------------------------
Totalt +9651

Många bra matcher inatt

Flertal av favoritern blev utslagna eller hade problem idag. Först ut var Kuznetsova mot Radwanska som förlorade i två raka set. Startoddset var runt 1.20. Vilket var alldeles för lågt enligt mig. Det sista jag sa till Johannes i telefon igår var; Kuznetsova står för lågt, boka! Jag hälsade på min bästa kompis, Carola igår kväll, det blev lite senare än vad jag hade tänkt mig så jag missade att boka Kuznetsova från start. Men jag hann boka henne innan hon förlorade 1:a set. Greenade direkt ut i 2:a set eftersom Kuznetsova är liten av en specialist på att vända underlägen. Dock inte denna gång.

Match nr 2 jag tradade var Gonzales - Cilic. Jag Spelade på Cilic som är på uppåtgående. Jag var heller inte speciellt imopnerad av Gonzales när han mötte Lee i förra matchen. Cilic vann matchen. Fin vinst.  Samtidigt pågick Blake-Grosjean. Blake var storfavorit från start en förlorade de två första seten. Vann sedan de 3 sista seten. Men Grosjan hade grepp om det 4:e setet och måste ha handlats till väldigt låga odds. Jag tradade inte den matchen men min mamma gjorde det:) Jag tror att hon gick plus på den (för en gångs skull).

Novak Djokovic vann sin match lätt mot Querry. Den matchen rörde jag inte. Jag brukar i största möjliga mån låta bli Djokovic matcher då det ofta brukar sluta illa.

Federer handlades till 1.02 från start och hade stora problem i matchen. Han spelade inte alls så bra som vanligt och gjorde många enkla misstag. Han redde såklart upp matchen på slutet och vann med 10 mot 8 gam i 5:e set.  Jag tror inte att han hade vunnit matchen idag om han hade spelat mot t.ex Kohlschreiber. Iaf om Kohlschreiber hade spelat som han gjorde igår.                        


Att Betfair kraschar ännu en gång är katastrof. Jag blir helt vansinnig när det händer. Jag spelar på Betfair för att trada och trada är omöjligt när serven ligger nere.  Dessutom har jag som jag skrivit tidigare svårt att lägga och ta bort bet ibland. Det går långsamt. Jag vet dock inte om det beror på min dator eller på Betfair.
Nu börjar matchen mellan Baghdatis-Hewitt. Jag tror att Baghdatis är den starkaste av dem. Men vad vet jag.

Inte igen!

Betfair kraschar igen! Det kunde inte varit ett sämre läge. Vad är det för skitserver de har egentligen!!!!!!!!!


Mathieu-Koubek

image29
Vinst för idag + 2800 sek

Mathieu spelades som favorit till runt 1.62 innan start. Han förlorar första set. Jag kommer in i matchen när Koubek har breakboll i slutet av 2:a set. Spelar då 7000 sek på Koubek @ 1.75. Mathieu räddar brekbollarna och vinner sen andra set lätt i tiebrak. Han går då ner till ca 1.40.  Vilket är lite för lågt med tanke på startoddset och den jämna matchen som visar oavgjort. Iofs så skulle marknaden ha pressat ner Mathieu till väldigt låga odds vid ett break. 

Jag spelar iaf på Koubek, men inte så mycket eftersom jag redan har minus på honom. Koubek  vinner 3:e set utan problem. Jag greenar ut en del på vägen, vilket var dumt eftersom han går fram till 3-0 i 4:e set. Vad som är ännu dummare gjort av mig är att jag inte bokar upp mer än några 1000-lappar på Mathieu efter att han har hållt serven till 3-1. Mathieu breakar tillbaka och vinner tillsut 4:e set. Koubek går fram till 3-0 i game precis som setet innan. Så far så good. Jag har mycket plus på båda spelarna sen tradar jag bort en stor del vinst på båda 2 genom att boka break. 

Avgörande set blir nästan en repris av setet innan då Mathieu breakar tillbaka och tillsut vinner matchen. Jag får drygt +5000 sek. Väldigt besviken på det slutgiltiga resultatet. Har lite problem med att datorn låser sig när jag ska skicka respektive ta bort bet, men också mycket dåligt tradat. Kom in fel i matchen, hade antagligen sett annorlunda ut om jag varit med från början. Men det vet man iofs aldrig.

Skänkte 900 kr till den obligatoriska Sharapovafonden med. Inte mycket att göra i den matchen.

Ingen bra morgon!

image19
Diagramet avser Baghdatis

Tung morgon, 10 av 12 matcher med negativt resultat. Som tur var så redde Baghdatis och Safin upp det åt mig. Även om jag måste erkänna att jag höll lite för mycket på Safin. Lätt den största hunken på Touren!

Många som inte lyckades serva hem från 40-0 lägen idag det kostade. Men, men ingen katastrof. -543 kr tillsut.

Pappa Youri

image16
Sharapova Krossade alldeles nyss Devenport med 6-1 i första set. Pappa Youri sitter på läktaren klädd som en una bombare.

Australien Open dag 3

image15
Bammer - Wei + 4048 sek
image14
Gisquel - Wawrinka +3731 sek
image13

Youzhny-Seppi  - 753 sek

Totalt för idag +6400 sek.

Det går segt framåt. Har haft chans på stora vinster denna morgon. Hade min spelplan klar inför matchen mellan Dementieva-Medina, tyvärr så höll jag mig inte riktigt till den. Greenade ut och gjorde 6000, 6000 på båda spelarna direkt efter 1: set, men sabbade det genom att boka hårt på break de 3 första gemen i andra set. Hoppade sedan över att boka i det 4:e och då kom såklart breaket:)  La sedan upp för att safa efter att Medina breakat tillbaka och hållt serven i 3:e set. Men var för snål och la mig några punkter fel, så jag fick inget. Hade iaf mycket plus på Medina. Fick tillsut - 800 kr. Har kört några fler markander som blivit +- O. Men snart kommer det en storvinst, det är jag säker på:)

Well done Arvidsson!

image12
Nattens vinst + 12.230 sek
 
Tilda höll mig vaken med Pippi Långstrump hela kvällen igår så det blev sovmorgon till klocka 05.00 i morse. Johannes skrev något om att det är magiskt att sitta uppe på nätterna och se på tennis. Ja du älskling, passa på medans du är ensam hemma. Det är inte lika magiskt att vara uppe på nätterna för att sedan leka med den en 3-åring hela dagarna.

Morgonen började iaf bra, utan röda resultat. Förutom dessa 4 matcher var det några marknader med några 100-lappar plus. Missade sedan både att Malisse och Stepanek förlorade efter att vunnit de 2 första seten, så istället så slaskade jag bort ca 3000 på de 2 matcherna. Har svårt för att köra matcher när jag missat 1.01. Bättre att låte bli dem än att kliva in i slutet.  Men en plusnatt till och det är det viktigaste.

Vilken prestation av Sofia Arvidsson. Jag var mitt uppe i en annan match då, så jag såg bara sista set. Trodde aldrig att hon skulle kunna slå Bartoli. Bartoli såg iofs helt slut ut, men hon har en tendens att se trött ut på matcherna och ändå lyckas vinna. Men kul för att Sofia att hon gick vidare. Även där handlades Bartoli till 1.03.

Johannes har precis klivit av tåget i Stockholm för att träffa en kille från Betting promotion. Lycka till babe, det kommer att gå jättebra!

Dag 1 avklarad

Då var första dagen av AO snart klar. Moya åkte precis ut mot Koubek. Jag är inte förvånad, Moya har sett lite sliten ut sedan matchen mot Nadal för 2 veckor sedan.

Nadal
spelar just nu mot Troicki som bjuder på bra motstånd. Jag ska se klart matchen sedan blir det bokslut för dagen. Många marknader tradade och flera småförluster, men en hyfsad första dag. Närmare 20 k plus för mig trots lite datorkrångel. Pgr av taskig uppkloppling och halvdåligt självförtroende så att jag gått in med små insatser i matcherna. Vågar inte ha några stora bet som ligger. Litar inte riktigt på Betfairs site heller efter förra veckan. Hellre safe än sorry, eller vad det nu heter:)

Så fort Nadal-matchen är slut så ska jag ut i snön och leka med Tilda. Lite skidor och lite skoter.


Murray utslagen efter första omgången!

Australien Open är i full gång. Det är många matcher att väja mellan. Nästan för många. Det gäller att försöka välja med omsorg. Matchen mellan Murray-Tsonga var mitt bästa drag för natten. Murray står ofta för lågt och Tsonga har visat toppform, dessutom är Tsonga en av mina favoritspelare, som jag gått mycket plus på. Och mycket riktigt spelades Murray till 1.20 innan start. Vilka som väljer att spela på så låga odds när Murray ska möta en sån bra spelare om Tsonga, är för mig en gåta. Antagligen galna engelskmän. Men fortsätt spela ni, jag bokar.
image11
+ 13.119 sek

Med tanke på vilken bra tradematch detta var så blev det en blygsam vinst. Mitt internet lägger av efter att Tsonga vunnit andra set. Hemma kör vi med dubbla uppkopplingar, men nu är jag inte hemma utan hos mamma och pappa. Självklart har jag bet som ligger på Tsonga och när jag kommer tillbaka in så har Murry dubbelbreakat till 4-0. Marknaden har såklart överreagerat och tryckt ner Murray till 1.60. Fast det då fortfarande krävs att han måste vinna de tre set som är kvar. Jag har under tiden jag varit ofline fått rött på Murray och kan därför inte boka upp så mycket som jag vill.

Murray stod för lågt nästan hela matchen, jag brukar gilla sånna marknader, men nu vågade jag inte göra några större tradar då det brukar sluta illa efter att ha kommit fel efter datorkrångel, men jag lyckas iaf trada grönt på båda spelarna. Tsonga vann matchen med hjälp av tiebreak i 4:e set. Fast jag hade hellre set att det blev ett 5: set. Men Tsonga spelade bättre idag, även om han hade många Unforced Errors.

Boken för januari ifjol visade plus, men på själva Australien Open gick vi faktiskt back. Lite orutin var det såklart för ett år sedan (iaf från min sida). Favoriter hade fallit som käglor veckan innan och när de stod i lägre odds inför AO så var det lätt att boka. Men det visades sig att tuneringarna innan AO inte var något toppspelarna gav 100% i, utan det var såklart Austrailen Open som låg i fokus. Dessutom spelar herrarna bäst av 5 set och det gynnar självklart de bättre spelarna. Men några skrällar kommer det garanerat att bli!


Guccione

Nu är jag nästan frisk. Hade halsfluss så jag fick pencillin och då gick det snabbt över.

Betfairs Australienkonto krånglade inatt. Igen. Har krånglat flera ggr de senaste dagarna.  Inte bra inför AO. De öppnade iaf marknaden mellan Guccione-Stepanek lagomt till sista set igen. Guccione har servat bra hela turneringen och slog ut Berdych igår och brekade hem matchen mot Stepanek inatt. Han stod i 2 ggr pengarna när Stepanek skulle serva för att hålla sig kvar i matchen. Det var bara att lasta på Guccione. Break var ju lika med GSM. Hade Stepanek hållt serven till 5-5 så hade det bara varit att boka tillbaka några punkter högre och tagit en liten förlust.

Det har gått bra de senaste dagarna. Mycket bra matcher. Många låga odds som har förlorat.


Up date!

Jag har varit sjuk sedan nyår så det har blivit klent med trading. Några matcher har det dock blivit. De flesta har tradats tillsammans med Johannes. Och det har gått hyfsat bra de senaste dagarna. Även om de flesta scorebordsen ligger flera sekunder efter.

Det har bara gått en vecka in på det nya året och 2008 har redan bjudit på många "svängiga" matcher.
Vaknade upp i lördags och möttes av de sista gemen mellan Nadal- Moya. Vilken match! Dunkade huvudet i väggen några ggr för att jag missat den och somnade om. Tyvärr så missade Johannes den också. Men en av erfarenheterna jag har med mig från förra året är att det alltid kommer fler matcher. Bra matcher. Även om  det kan dröja länge innan man ser en sådan här kanonmatch igen. Såg reprisen senare och den innehöll verkligen det mesta!  Nadal som var storfavorit @ 1,20 förlorade första set i tiebreak. Spelas sedan i det 2:a setets tiebreak till 100 ggr pengarna. Vänder Tiebreaket och vinner setet. Moya har ett break upp i tredje setet  men tappar det till ett avgörande tiebreak som Nadal tar hem lätt.

Inatt finns det över 30 matcher att välja mellan. Good luck!:)

RSS 2.0