Minisemester

Nu boksluter vi juli och åker till Amsterdam. Åter hemma på söndag. Ha en trevlig helg!

Gårdagen

20 matcher tradade igår. 8 plus, 4 minus och 8 som blev mer eller mindre break even. Bra plus på dagen, vilket var viktigt för lördag och måndag gick inge vidare. Idag är den sista dagen i juli som vi kommmer att jobba för i morgon åker vi till Amsterdam. Juli kommer oavsett resultat idag sluta som en bra månad, vilket såklart alltid är jätteviktigt.

Söderling har spelat bra i Cincinnati. Han har slagit ut både Benneteu och Robredo rätt komfertabelt. Och igår drog han en stjärnvinst då Roddick plötsligt drog sig ur turneringen efter uppvärmningen. Det blir Kohlschreiber som Söderling får möta i nästa match, och där har han nog en bra chans. Tysken har sett rätt blek ut på slutet.

Världsettan hade stora problem igår mot Ginepri. Federer @ 1.1 från start leder 1:a set med ett break upp vid 2 tillfällen, men tappar båda ggr sin serv och setet förlorar har i ett tiebreak. Han spelade riktigt dåligt och gjorde många unfors errors. I det 2:a setet spelar han upp sig men missar 4 breakbollar och det blev istället Ginepri som breakar för att sedan serva för matchen. Flera miljoner spelades på Ginepri @ 1.25-1.30 innan han slog första serven. Som så många andra lyckades han inte serva hem matchen utan även det 2:a setet avslutas i tiebreak. Ginepri får magsmärtor och hänger med huvududet redan från första bollen i tiebreaket. Federer vinner setet och sedan alla game. 6-0 i sista set och Federer vidare. Men ingen imponerande insats av honom.

Stockolms-turneringen har inte gått bra för oss, det trots att det har funnit några bra matcher. Julia Goerges handlades till 1.04 när hon vann 1:a set  mot Johanna Larsson. Det var också det enda setet Julia vann. Även Zahlavova hämtade upp ett underläge i samma turnering då hon spelade mot Cetkovska. Zahlavova vann och 1.05 förlorade. Likaså gjorde Jose Martinez Sanchez som tappade sin ledning och förlorade mot Pascual.  

Fröken Zvonareva bjöd också på en fin match igår. Hon stod runt 1.25 från start, förlorar 1:a set och går upp till 2 ggr. Vinner sedan det 2:a setet enkelt och går ner till startodds, I det 3:e setet dubbelbreakar och handlas på 1.02. Då vänder Razzano setet till 5-4 och Zvonareva går upp till nästan 3 ggr när hon ska servför att hålla sig kvar i matchen. Setet avgörs sedan i tiebreak där Razzano vinner enkelt. Ingen bra dag för "Mad Vera". 

Zvonarevas landsmaninna Dementiva hade inte heller hon någon bra gårdag. 1.22 handlades hon till i första set, det visade sig vara ett lågt odds då Dementivas serv inte alls fungerade. Det blev en enkel seger för Cibulkova

Nu ska vi fortsätta jobba några timmar, sedan ska väskorna packas inför resan. Vi har fått lägesrapport idag från Börje och Lisa som åkte ner i måndags. Jag och Johannes hade helst velat bo på hotell inne i stan men Börje var väldigt angelägen om att vi skulle hyra en lägenhet tillsammans. Så det blev så, men Börje var tydligen inte lika nöjd med sitt beslut nu. Lägenheten uppfyllde inte de krav han hade och den ligger uanför stan så med alla taxiresor så är lägenheten inte heller mer ekonomisk. Han skulle ha lyssnat på oss från början. Men boendet är ingen big deal. För mig kvittar det vart vi bor, det kommer nog bli en grym helg oavsett.


Genomgående


Måndag och tisdag startade segt för oss denna vecka. Johannes satt hela måndagen och gick plus minus 0. Jag satt hela tisdagen och gick 500 back. Sådana dagar är skittrista. Men resten av veckan har gått riktigt bra och om vi inte sabbar de sista dagarna så kommer Juli att bli en fin månad. Precis som ifjol.

Däremot så har vi förlorat på de sista dammatcherna. Det finns ingen likviditet och det är helt omöjligt att trada ut. Jag satt med massor av plus på Petrova i det andra setet igår. Hon ledde med ett break upp men det fanns inte en chans att lägga över på Jankovic. Jag försökte, tro mig. Enda sättet för mig att gå plus på matchen med den positionen jag hade var om Petrova hade vunnit matchen. Det gjorde hon inte. Det är viktigt att välja rätt marknander. Jag slarvade med det i morse (igen), och så fick ja också minus på matchen.

Nu ska vi åka och bada på Saltholmen med Börje och Henke. 30 + och sol. Btw Johannes har supit bort sin telefon.

SupertiebreakNadal är lite illa ute i dagens match mot Gasquet efter att ha förlorat det första setet med 12-14 i tiebreak. För er som inte har följt matchen kan jag tillägga att Nadal var ett break upp 2 ggr i setet.


Nadal - Gasquet 6-7 6-3 6-1

I jämfört med Federer och Djokovic lyckades Nadal hålla ihop sitt spel och vinna sin match. Han ger verkligen aldrig upp Nadal. Det är väl antagligen en av anledningarna till att han snart kommer att vara rankad som världens bästa tennispelare.

Gasquet gjorde en bra match idag. Iaf första halva, efter att han missat 3 breakbollar till 3-1 i det 2:a setet tappade han orken och sitt spel. Han gjorde grymma returer och han var verkligen en helt annan spelare än vad han varit tidigare i år. Han har spelat bra i hela denna turnering.

Djokovic utslagen av Murray


Murray - Djokovic 6-3 7-6

Fjolårsegraren Djokovic åkte precis ut ur årets turnering. Det var jämnårige Andy Murray som idag var vasset stråare. Jag var påväg att gå och lägga mig när jag såg att Murray började matchen genom att ta en 2-0 ledning. Jag skyndade mig att boka 10k på Djokovic till ett förhållandevis högt odds, 1.36. Murray lyckades gå igenom 1:a set utan att få sin serv bruten och Djokovic handlas upp runt 1.66 vid setförlusten.

Det andra setet börja Djokovic att tappa sin serv från 30-0. Murray breakar och går ner till 1.75. Men Djokovic bryter tillbaka till 1-1 och blir favorit till 1.70 igen. 

Murray breakar igen och han får vid ett tillfälla breakboll till dubbelbreak. Djokovic räddar dubbelbreakbollen och håller sin serv. Murray blir naturligtvis breakad blankt i nästa game och Djokovic handlas återigen som favorit. Djokivic lyckas sedan spela till sig en setboll i Murray serv. Men det blir inget set för Djokovic, utan det avgörs i ett tiebreak. Ett tiebreak där Murray enkelt går fram till 5 matchbollar.

Bra tradematch!  Fast det är ganska lätt att hamna fel i sen sådan här match. Jag fick en hyfsad slant, även om det hade sett betydligt trevligare ut om Djokovic tagit setbollen. Men Murray var helt klart en värdig vinnare.


Pennetta - Bammer


Pennetta - Bammer 7-6 3-6 6-1

Liveupdatering under matchen:
 Set 1:

(Startinsats: spelade ca 3k på Pennetta @ 3 ggr när hon hade 1 setboll emot sig)

7-3 till Pennetta i tiebreaket. Jag har faktiskt lyckats få in många tiebreak denna vecka, vilket är helt otroligt för i vanliga fall tycker jag oftast att jag förlorar de flesta tiebreak. Det oavsett om jag har mest på favoriten eller underdogen. Jag bokade upp allt plus jag hade på Pennetta @ 1.33 inför 2:a set eftersom det är hon som börjar serva. Hon har servat som en kratta i matchen så chansen för break känns stor.

Set 2:
Bammer har dubbelbreakat och leder med 3-0 i det 2.a setet och Pennetta gick upp från 1.30 till 2 ggr. Jag sitter för tillfället still med grönt på Bammer och 0 på Pennetta. Pennetta var favorit från start så hon ska egentligen inte upp så mycket mer även om hon förlorar setet (om det inte är någon skada inblandad vill säga). Vinner Bammer setet enkelt, t ex med 6-0 eller 6-1 så kommer marknaden garanterat att trycka ner henne mer.

4-1 till Bammer och hon handlas runt 1.90. Jag lägger över allt på Pennetta. Det är ju trots allt damtennis och dubbelbreak är inte samma sak som att ha vunnit setet....

6-3 och set till Bammer och oddset är 1.90. Jag ligger med rött på Bammer för tillfället. Jag måste tyvärr spela tillbaka lite på Bammer, trots att det tar emot eftersom det är hon som börjar serva. Men det är för lite pengar på marknaden så jag är rädd att jag inte tar mig ut om hon håller sin serv.

Set 3:
1-0 /enkelt break till Pennetta och odds ner till 1.50. Jag spelade tillbaka en del av pluset på 1.90 på Bammer. Det kändes inte rätt, men jag hade för mycket rött för denna marknaden.

2-0 till Pennetta. Fan vad jag hatar scoreboarden. Den skrev att det var break, alltså 1-1, så jag bokade Pennetta till ett alldeles för högt odds. Nu ligger jag inte alls så bra till som jag borde göra.

4-1 och dubbelbreak till Pennetta men det satt hårt inne. Jag tradade bort en del i detta game men breaket var till min fördel. Odds 1.07/1.08 på Pennetta.

5-1 till Pennetta och oddset är 1.03. Jag har bokat 50k på Bammer så matchen får gärna vända nu. Fast jag tvivlar på att den gör det.


Pennetta vann det sista setet enkelt. 10.500 fick jag plus. Ingen större vinst med tanke på hur bra jag låg till inför 3:e set. Men det täcker nog min shopping och Johannes krognota:) Eller jag tar tillbaka det där, Joes utekvällar brukar bli svindyra.

Jag hade betydligt mer på Pennetta när Bammer började serva i 3:e set men det fanns alldeles för dålig likviditet på matchen för att jag skulle kunna ligga i sådan stor position. Jag kände att jag aldrig skulle komma ur helt om Bammer hållt serven till 1-0 och jag litade inte riktigt på Pennettas serv.

Ledig dag

Precis som hela veckan har det varit strålande sol i Göteborg idag så det är helt prefekt att det är tennisfritt på dagarna. Jag firade dagen med shopping. Joe firar detta med att sörpla vin på Terassen i Linne tillsammans med goda vänner. Jag kom just hem därifrån och det lät som om de skulle gå vidare på någon fest, själv så laddar jag inför vår kommande Amesterdamresa. 4 dagar ska vi spendera i Holland tillsammans med Börje och Lisa. De gick på semster idag så de är riktigt pepp inför resan. Det är jag också, jag har varit och inhandlat en röd partyperuk idag. Den ska jag ha när vi ska göra studiebesök på Red Light District.

Jag får se om jag orkar sitta famför datorn ikväll. Jag spelade på Pennetta när Bammer hade setboll. Pennetta räddade setbollen men blev själv breakad när hon skulle serva för setet så nu sitter jag i ett tiebreak. Jag har en brytningspunkt för att nolla på 1.30 på Bammer så jag ligger nog still på Pennetta och hoppas på att hon vinner setet.

Federer lost @ 1.01


Simon - Federer 2-6 7-5 6-4

OMG, vilken match. Federer vinner första set och handlas ner till 1.01/1.02. Han förlorar 2:a set och går upp till 1.25. Federer breakar sedan tidigt i setet och handlas ner till 1.02 igen. Typiskt, tänker jag eftersom vi nu sitter med ett ganska stort minus på Federer. Jag hade nästan redan räknat hem minuset när sedan Simon breakar tillbaka. Federer går upp runt 1.30 igen, men världsettan breakar och leder återigen setet med ett break upp. Vanligtvis så vinner han matcherna härifrån, men inte denna gång. Simon bryter tillbaka, håller sin serv till 5-4 och breakar sedan hem matchen B L A N K T. Simon stod i 3 ggr inför sista gamet.

Svagt presterat av Federer, han hade som bekant en tuff start på året, men det kändes som om att han var tillbaka igen. Det dröjer nog inte länge förens Nadal tar över platsen som världsetta.


Betfair krashade inte igår utan jag såg sedan på Betfairs forum att det var en uppgradering av Maltas serv som det rörde sig om. Jag var slarvig som inte kollat upp det innan och antog ganska direkt att det rörde sig om ytterligare en krasch när jag blev utloggad. Men det var alltså planerat av Betfair.


1.01 torskar när Betfair ligger nere


Yuan - K Bondarenko 2-6 7-6 6-4

Betfair har precis börjat fungera igen efter att ha legat nere i lite mer än en timme. Man blir ju lika jävla förbannad varje gång. Tur att Johannes sover. Jag satt och tradade matchen mellan Vaidisova och Morita när jag blev utloggad. Jag hade ett fint plus på Morita som ledde med 1-0 i set 3-2 och 30-0 i egen serv. Oddset var runt 1.45 på Morita och jag höll på att greena ut, när siten la av. Jag hann aldrig safa och det var rätt irriterande att följa matchen på scoren utan att kunna göra någonting. Morita blev breakad från 30-0 och vann endast 1 game till i matchen. 6-7 6-3 6-1 till Vaidisova och jag fick minsus 4k.

En tröst dock är iaf att under tiden som Betfair ligger nere förlorar K Bondarenko mot Yuan. Jag bokade Bonadrenko när hon ledde med 5-2/dubbelbreak i det 2:a setet. Hon tappade sin ledning och förlorade setet i tiebreak. Hon breakade genast i det det avgörande setet, men Yuan hämtar upp det och vinner matchen.

Jag orkar inte trada något mer ikväll. Fick sjukt ont i huvudet av att Betfair krånglar. Det får bli några Sex and the City avsnitt med syrran istället. Funderar på att väcka Johannes så att vi inte missar någon bra match, men han har varit i Smålad på Astrid Lindgrens-värld hela dagen med Tilda så det kanske är bäst att låta honom sova. Klockan 07.00 åkte de iväg i morse. Så tidigt kliver vi typ aldrig upp i det här hemmet, dessutom hade Johanne varit vaken hela natten.

Ny vecka

Det har varit så mycket bra tennis att trada på slutet att jag inte ens funnit tid att blogga. Har en del halvklara inlägg från förra veckan som jag aldrig hann skriva klart. Men det är old news. Förra veckan gick btw riktigt bra för fam Lund/Nilsson, även fast swingsen fortfarande är rätt stora. Men så länge man kan hantera det och går plus så är det bara att köra på.

Denna vecka så börjar turneringarna runt 17.00, vilket betyder lediga dagara. Väldigt skönt. Idag har jag och syrran spelat tennis. Jag vann. Såklart. Johannes spenderade sin dag med shopping.

Nu ska vi äta och sen blir det jobb resten av dagen.

1.02 lost - Cornet bröt i sista setI söndags vann 18-åriga Alize Cornet sin första WTA-turnering. Idag var hon stor favorit @ 1.14 när hon mötte De Los Rios. Cornet  som är seedad 2:a i turneringen, vann det första setet enkelt och i början av det 2:a setet handlas hon till 1.02 då hon är ett break upp. Men De Los Rios hämtar upp underläget till 3-2 och sedan sticker oddsen på Cornet iväg då hon tar en lång skadepaus.

De Los Rios vinner 2:a set med 6-2 och efter att hon breakat till 3-2 i det avgörande setet bryter Cornet matchen.

Jag satt upptagen i en annan match men han spela det som fanns löst på kontot @ 2 ggr innan De Los Rios breakade i det 3:e setet.


Vi har haft några tunga dagar med stora swings. Johannes som mer eller mindre har suttit framför datorn i en vecka bestämde sig för att ta ledigt idag. Han, syrran och Tilda är och kollar på Gothia Cup. Johannes kusin spelar i ett tjejlag ocn när Tilda hörde att det var Matilda de skulle titta på sa hon; Men pappa, tjejer kan väl inte spela fotboll?!. Nej, jag vet, sa Johannes och sen åkte de.

Dagens trading

Både i måndags och i tisdags så började vi dagen med att förlora runt 20k. Mycket pgr av otolighet. Johannes vidtog åtgäder i förmiddags. Han tog helt enkelt ledigt och åkte iväg och åt lunch med Börje istället. Just nu sover han middag. Hårt liv med andra ord. Jag själv har tagit förmiddagspasset och det har gått hyfsat. Återkommer med mer om matcherna efter Safin - Starace.


Denna vecka; so far so good

Inlägget är skrivet för 12 timmar sedan, men gick inte att posta förens nu.

Veckan började rätt dåligt för oss med några större förluster. Men på eftermiddagen igår lossnade det och boken visar fina resultat. Konstigt vore det kanske annars. Det har varit många bra matcher att trada samt en hel del skrällar. Det är hela 5 turneringar som pågår denna vecka och det är svårt att hinna med alla matcher.

Johannes förbarmades sig rätt rejält idag när vi satt med maxinsats på Safin. Han vann iofs i 2 raka och Johannes gick bra plus på matchen, men eftersom pengarna var låsta i matchen så gick en del fina värdeodds till spillo. Horna @ 1.05 blev bl a breakad när han skulle serva för match i 3:e set. Chardy vände 4-5 till 7-5 och vann. Jag bör kanske också tillägga att även Chardy hade handlats till låga 1.04 innan han så småningom förlorade 2:a setet i ett tiebreak.

En av dagens största favoriter; Seppi förlorade också idag. Mot Meffert, en spelare som jag aldrig har hört talas om tidigare. Siffrorna slutade 2-6 7-5 4-6 och hela 97 poäng spelades i det avgörande setet.

Moya förlorade @ 1.02 idag då han blev breakad när han skulle serva för matchen i det 2:a setet. Pless @ 1.01 tappade 1-0 i set och 5-0 i game till förlust igår. Söderling, chockade som så många ggr förr idag då han @ 1.01 förlorade det 2:a setet efter ledning och vi fick med hjärtat i halsgrppen genomlida ett 3:e set (minus 50k på Fognini och en mindre summa plus på Söderling). Han lyckades dock breaka hem matchen vid ställningen 6-5, men Fognini hade 3 breakbollar tidigare i setet och Söderling handladesrunt 2 ggr. Usch och fy, jag är glad att jag inte har Söderlings psyke.

Björkman som stod ofattbart högt innan match idag ( över 4ggr) vann iaf enkelt sin match mot Gronallers. Gammal är äldst.

Enligt forumet har 13 av 18 favoriter av damerna förlorat denna vecka.

Matchen mellan Isner - Levine utvecklades sig till något mycket märkligt då scoreboarden visade fel resultat. Som tur var så hade vi gjort bokslut vid det laget så vi drabbades inte. Mer om den matchen kan ni läsa på hos Johannes, som har tagit sitt förnuft till fånga och börjat blogga igen. För att vara säkra på att kunna se hans inlägg rätt använd adressen: http://betfairdaytrader.blogg.se

Syrran är på besök, så nu ska vi efter en hård arbetsdag dricka ett glas vin och se på film - Morgan Pålsson, världsreporten.


Betfairresan till Wimbledon


Jag frågade Christian om det var OK att lägga ut bilderna från kvällen på bloggen. Självklart sa han. Klockan var iofs 02.30 på natten på en club så pgr av det så väljer jag bara att lägga ut dessa. Det finns dem som är betydligt värre men de sparar jag till vårt privata almbum:)

Shit vilken fantastisk resa Christian och Betfair ordnade åt oss. Jag hade höga förväntningar innan och alla uppfylldes med råge.

Christian mötte oss vid hotellet i onsdags för lunch och shopping. Middag åt vi på en väldigt trevlig restaurang tillsammans med Christian och hans kompis Sara. Kvällen fortsatte sedan med drinkar till sent på natten.

På torsdagen åkte vi till Wimbledon för att se damernas semifinaler på centrecourten. Vädret växlade och det kom några regnskurar- vilket bara var bra så vi kunde vimmla, äta och dricka i launchen. En helt otrolig dag även om damernas semifinaler inte var de allra bästa seplmässigt. Det spelade iofs inte så stor roll eftersom det alltid är en upplevelse att se världstennis live ändå.

När tennisen var slut åkte vi in till stan och åt middag. Christian hade 2 kollegor inne i stan så vi bestämde oss för att möta upp dem. Planen var att ta en drink och sedan åka hem och sova. Vi var rätt slitna alla tre efter en hård kväll innan och en lång dag i Wimbledon. Men 1 drink blev flera och sedan åkte helrören in. Christian varnade för att han kollegor var törstiga killar och de var de verkligen:) Jag hoppar över detaljerna men jag och Johannes kom hem till rummet strax före 06.00 på  morgonen.

Vi åkte direkt till stugan i Frillesås i fredagskväll. Det behövdes lite lugn och ro efter de intensiva dagarna i London. Men som sagt en otroligt rolig resa.

Nu börjar drömfinalen mellan Federer och Nadal. Jag har städat lägenheten och Johannes har åkt och köpt mat så nu hoppas vi att vi får avnjuta en lika bra final mellan dem idag som ifjol. Jag håller på Federer och Johannes på Nadal.


Jonas Björkman


Björkman/Ullyet - Petzschner/Peya 7-5 4-6 6-3 5-7 6-2

Vilken härlig dubbelmatch det blev som avslutade dagen. Det 1:a setet var iofs ganska tråkigt och händelselös men sedan tände matchen till. Björkman var helt klart den bästa spelaren på planen även om den gamle mannen fick lite ont i axeln i slutet av matchen. Vi fick in en fin vinst och kan nu åka bort några dagar med gott samvete.

Förhoppningsvis spelas just semifinalen mellan Björkman/Ullyet och bröderna Brian den dagen vi har biljetter. Förövrigt blir det systrarna Williams vi får se och Dementiva mot Zheng. Hoppas nu bara att det inte regnar alltför mycket på torsdag.

Nu ska vi packa inför resan. Det brukar kunna sluta i tjafs annars på morgonen när vi är stressade. "Cillen vart är mina byxor, skärp, sockar, vax, plånbok..."

Damernas kvartsfinaler


Jag blir inte klok på den här sporten. Demeniva tappar 6-1 5-1 till ett tiebreak. Petrova som sett halvskadad och nästintill uttråkat ut under nästan hela matchen lyckas alltså vinna 5 game i rad och Dementiva går från 1.01 till 1.47. I tiebreaket spelar sedan Dementiva till sig 2 matchbollar, men inte heller de lyckas hon vinna och tiebreaket slutar 8-6 till Petrovas fördelar. Dementiva går upp till hela 1.8 efter att ha tappat tiebreaket och matchen är långt ifrån över.Tanasugarn lyckades inte skrälla igen utan V.Williams vann i 2 raka set.  Bra tycker jag, för jag ser hellre en match live med Williams än Tanasugarn på torsdag.

Det fortsätter att skrälla i Wimbledon

Idag tog jag andra halvan av dagen ledigt för att utöva min favoritsysselsättning- Shopping. Det blev en mycket lyckad shoppingrunda på stan. Jag kom hem lagomt till att Murray vände 0-2 i set och 3-5 i game. Johannes var som varit hemma och jobbat medans jag spenderat hushållskassan var rejält röd på Mr Murray och en mindre summa röd på Gasquet. Det hade inte varit någon big deal om fransmannen lyckats serva hem machen. Men det gjorde han inte och Murray tog setet med hjälp av publiken till ett tiebreak som han vann relativt enkelt. 

Jag som inte hade inte hade sett och kunde relatera till Gasquet strålande spel i de 2 första och nästan hela 3:e set var ganska övertygad att Murray som fick ett tidigt break i det 4:e setet skulle vinna matchen. Han såg suptertänd ut medans Gasguet blev såg alltmer slagen ut. Det är lätt att knäckas både psykiskt och fysiskt när man tappar en sådan stor ledning som Gasguet hade. Dessutom var publikstödet för hemmahoppet enormt.

Vid 2-2 i set så är Murray rättfärdig favorit. Gasguet inleder servandet i det avgörande gamet tappar först 30-0 och sedan även gamebollar till break. I nästa game får Gasguet en möjlighet att bryta tillbaka men förlorar breakbollen och tillsut också gamet. Vi det tillfället kändes matchen mer eller mindre avgjord. Gasguet vädjar till domaren vid ett flertal tillfällen att de ska bryta matchen för mörkret. Men matchen spelas vidare och motvinden fortsätter för Gasguet. Murray lyckas sensasionellt vända det stora underläget och vinna matchen. Hela 10 miljoner omsattes på Gasquet på 1.02 när han skulle serva för matchen.

Gasquet kommer med all sannolikhet inte att sova gott inatt. Dessvärre tror jag inte heller att min käre sambo kommer att kunna göra det. Jag fick en snabb briefing av honom innan han åkte till Burger King för att köpa tröstmat. Jag vet att dagen började bra med en fin vinst på Ancic som precis som Murray vände 0-2 i set och vann. Men sedan hade han lyckats trada bort de 56k gröna han hade på båda spelarna i Kuznetsova-matchen till minus 7k. Också avslutades dagen med en storförlust på Gasguet.

Dagens bok slutade inte minus men jag är övertygad om Johannes hellre hade önskat att han varit ledig idag. Vissa förluster bryr man sig knappt om medans andra svider desto mer. Det är skitjobbigt att förlora på en match som man har haft mycke grönt i.

I morgon är den sista dagen vi tradar i denna turnering för på onsdagmorgon åker vi nämligen just till Wimbledon med Betfair för att se damernas semifinaler som går på torsdag. Det ska bli hur kul som helst. Men det finns ett orosmåln över torsdagen. Bokstavligen talat. Enligt väderprognosen ska det vara regn och åska just den dagen. Det kanske slutar med att jag får fortsätta min shopping i London stället för att se på tennis. Johannes och Christian tycker säkert också att det skulle vara roligt...

Nej usch vi får verkligen hoppas att vädergudarna är med oss
. Nu ska vi tröstäta och se på Irene Huss och jag ska skynda mig att gömma undan några av shoppingpåsarna och kvittorna innan Johannes upptäcker dem. Matmissbrukare, shoppingmissbrukare, spelmissbrukare. Listan kan göras lång. Men som Joe brukar säga; Sex brukar vi iaf inte:)


RSS 2.0