Gott nytt år!

image9
+ 700 sek.

Det går segt idag. Lite trött efter nattens matcher. Vaknade till att T. Johansson krossade Andreev.

Santoro- Seppi
hade varit en mycket bra match och trada om man varit med från start. Dock satt vi då med alla pengar låsta i matchen mellan Volandri-Hartfield, vilket iofs också var en bra tradematch. Några 1000-lappar plus idag, men Johannes står för det mesta.


Just nu pågår matchen mellan Youzhny - Vanek. Sen blir det nyårsmiddag.

Petrova lost @ 1.02

image7
+ 1074 sek.


Petrova förlorade till 1.02. Jag skulle precis stänga ner datorn när jag såg att Garbin höll på att breaka Petrova till 5-3 i andra set. Det fanns absolut inget att varken boka eller spela när jag kom in. Haha, jag lyckades boka Petrova för 72 kr på 1.06. La in bett upp till 1.25 men det var ingen som spelade mer än några kr. Garbin lyckas vinna andra set och går snabbt fram till 5-0 i avgörande. Petrova plockar ikapp och hade tillochmed breakboll till 4-5 men missar den och förlorar matchen.

Den här 1000-lappen hade jag kunnat vara utan. Jag ser hellre att jag somnat lyckligt ovetandes om denna kanonmatch än bara få 1000 kr.

Nu blir det paus några timmar. Sov gott!

Sopan Stepanek

image5
+ 2403 sek

Jag satt länge igår natt och följde matcherna på Betfair och insåg ganska snabbt att det var värdelös likviditet. Johannes tradade några matcher och hade svårt att spela tillbaka efter att ha bokat favoriter. Även då favoriter låg under. Jag själv hatar att trada marknader med dålig omsättning, är rätt så kass på det också eftersom jag ibland spelar på "felodds" då det är det enda som finns.

Jag kollade igenom nattens utbud och det fanns gott om matcher att väja mellan, dock samma problem som igår. Dålig omsättning. Eftersom Johannes också skulle trada så valde jag att hoppa över de matcher som fanns då han körde. Vi har ändå gemensam kassa så är det ingen idè att trada samma matcher när det är lite pengar på marknaden. De få gånger vi gjort det har det hänt att vi tagit varandras odds. Johannes somnade iaf efter att ha kört Devenport-matchen och sedan Snyders match - 2 stora favoriter som vann enkelt. Han muttrade något om att han var trött och ville sova men att han garanterat skulle gå miste om att Stepanek förlorar - en av tourens mest överskattade spelare.


Stepanek hade tidigt i matchen breakat Sirianni och handlades så lågt som till 1.06. Jag missade tyvärr det och kom istället lagomt in till Tiebreaket. Vi har som regel att försöka undvika att trada tiebrek, men jag bokade det lilla som fanns på Stefanek @ 1.25. efter ett Sirianni höll första serven. Han vann tiebreaket och breakade sedan Stefanek i 3:e gamet. Jag greenade ut  på 1.12 några sekunder innan Stefanek bröt matchen mitt i ett game.

Så en bra match att börja den nya tennissässongen med. Svårt att misslyckats! Det blev en liten vinst men jag hade aldrig mer än några 100-lappar minus. Känns konstigt att trada med små insatser efter att ha kört ganska högt större delen av året. Men många bäckar små blir snart en stor rulle:) Som jag sedan kan ta ut och köpa skor för.

Jag funderar på att göra bokslut för natten. Det spelas matcher hela morgonen och då förhoppningsvis med bättre omsättning. Dessutom börjar jag bli alldeles för trött och kommer säkerligen trycka fel, speciellt nu när Betfair har gjort om när man ska lägga bet. Jag hoppas att det är en vanesak för jag gillade inte de nya knapparna.

Nytt år. Ny blogg. Ny rulle.

2007 börjar lida mot sitt slut. Ett år som har innehållt både framgångar och motgångar när det gäller trading på sportbörsen. Jag är en van bloggare som under året skrivit om det mesta som händer i mitt liv på denna blogg. Men eftersom det inte känns som rätt forum att skriva om sportbetting i den bloggen så kommer jag istället att göra det här.

Jag har alltid varit sportintresserad och utövade ett flertal idrotter under min uppväxt. Men det var när jag träffade min sambo, Johannes som jag började intressera mig för att spel som sport. Eller egentligen så var jag inte så intresserad från början. Han var ofta på travet och jag brukade följa med när det var livespel men mest för att äta buffè och dricka öl. Poker förändrade sedan vårat liv ganska drastiskt. Först till det sämre men sedan till det bättre. Det till det bättre är kanske inte just pgr av spelet poker, utan att det ena leder till det andra. Poker, trav och casinospel ligger sedan några år tillbaka på hyllan.

2007 är första året som jag på heltid tradat tennis på Betfair. Johannes började 2006 och jag satt många timmar bredvid honom i soffan och följde likväl matcher och spelare som marknaderna. Vi tog tillsammans beslutet att vi skulle köra på ett år tillsammans. Ett mycket bra beslut visade det sig. 9 av 12 månader har varit bra plusmånader. Tyvärr så avslutar vi de sista 2 månaderna på året med mycket dåliga resultat. Men efter att ha summerat ihop hela 2007 års nettovinst så är jag nöjd.

Det nya året kommer att börja med ny rulle och små insatser. Jag kommer att försöka redovisa och utvärdera mina reslutat ocn nettoutveckling på bloggen. Jag i jämfört med Johannes tycker att det är skitkul att prata pengar (han gillar det iofs när han är onykter) och tycker inte att det är pinsamt att skriva om varken vinster eller förluster. Förshoppningsvis kommer det att bli mestadels vinster:)

Vet ni inte vad det innebär att daytrada tennis på sportbörsen så hänvisar jag till Joes blogg.


RSS 2.0