3-setare

Innan matcherna startade ikväll hann vi ha ett planeringsmöte inför nästa vecka. Indian Wells fortsätter som bekant till på söndag vilket betyder att det är tradefritt framtill kvällarna även nästa vecka. Det är perfekt för då hinns det med mycket annat på dagarna. Som t ex att gymma. Jag lyckades ta mig iväg 5 ggr denna vecka. Johannes promenader däremot blev lidande pågrund av hans många "skador" och "sjukdomar", men han kommer säkert igång imorgon. Om han är frisk. Och skadefri.

Förövrigt så har det varit en vecka med motgångar. Alla kvällar har gett bra resultat men nätterna har genomgående gått med förlust. Idag sattes det upp dagsmål för månaden ut, dessutom har insatserna sänkts till självförtroendet är tillbaka. Jag tror att det kommer att bli en bra vecka nästa vecka.

Matcherna är det då inget fel på. Kvällen har redan bjudit på 3 bra 3-setare.
image64
Diagramet avser Murray

Murray-Melzer 3-6 6-3 6-3

Murray @ 1.16 från startade dåligt och Melzer gick snabbt fram till en 4-0 ledning. Murray hämtade upp det till 3-4 och hade tillochmed breakbollar till 4-4, men det slutade med att Meltzer vann 1:a set. Inte helt oväntat gjorde Murray precis som när han mötte Federer sist, dvs vände och vann.
image65
Diagramet avser Kuznetsova
 
Kuznetsova-Cilbulkova 6-1 4-6 6-3

Samtidigt som Murray-matchen pågick så spelade även Kuznetsova-Cibulkova. Rysskan var favorit @ 1.25 och hon vann 1:a set övertygande och handlades till 1.06. Men sen hände något och Cilbikova gick fram till 5-0 , 15-40 i det andra setet. Kuznetsova lyckade mirakulöst hämta upp det till 5-4 och hon hade även gamebollar till 5-5, men det blev ett 3:e set men Kuznetsova lyckades knyta ihop säcken och vinna. Men många swings i matcherna.

Även fast dessa 3 favoriter hade problem i sina matcher så kändes det ganska klart att de skulle vinna.

Det blåser tydligen starka vindar och det ställer till det för spelarna ibland.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0