Gårdagen

20 matcher tradade igår. 8 plus, 4 minus och 8 som blev mer eller mindre break even. Bra plus på dagen, vilket var viktigt för lördag och måndag gick inge vidare. Idag är den sista dagen i juli som vi kommmer att jobba för i morgon åker vi till Amsterdam. Juli kommer oavsett resultat idag sluta som en bra månad, vilket såklart alltid är jätteviktigt.

Söderling har spelat bra i Cincinnati. Han har slagit ut både Benneteu och Robredo rätt komfertabelt. Och igår drog han en stjärnvinst då Roddick plötsligt drog sig ur turneringen efter uppvärmningen. Det blir Kohlschreiber som Söderling får möta i nästa match, och där har han nog en bra chans. Tysken har sett rätt blek ut på slutet.

Världsettan hade stora problem igår mot Ginepri. Federer @ 1.1 från start leder 1:a set med ett break upp vid 2 tillfällen, men tappar båda ggr sin serv och setet förlorar har i ett tiebreak. Han spelade riktigt dåligt och gjorde många unfors errors. I det 2:a setet spelar han upp sig men missar 4 breakbollar och det blev istället Ginepri som breakar för att sedan serva för matchen. Flera miljoner spelades på Ginepri @ 1.25-1.30 innan han slog första serven. Som så många andra lyckades han inte serva hem matchen utan även det 2:a setet avslutas i tiebreak. Ginepri får magsmärtor och hänger med huvududet redan från första bollen i tiebreaket. Federer vinner setet och sedan alla game. 6-0 i sista set och Federer vidare. Men ingen imponerande insats av honom.

Stockolms-turneringen har inte gått bra för oss, det trots att det har funnit några bra matcher. Julia Goerges handlades till 1.04 när hon vann 1:a set  mot Johanna Larsson. Det var också det enda setet Julia vann. Även Zahlavova hämtade upp ett underläge i samma turnering då hon spelade mot Cetkovska. Zahlavova vann och 1.05 förlorade. Likaså gjorde Jose Martinez Sanchez som tappade sin ledning och förlorade mot Pascual.  

Fröken Zvonareva bjöd också på en fin match igår. Hon stod runt 1.25 från start, förlorar 1:a set och går upp till 2 ggr. Vinner sedan det 2:a setet enkelt och går ner till startodds, I det 3:e setet dubbelbreakar och handlas på 1.02. Då vänder Razzano setet till 5-4 och Zvonareva går upp till nästan 3 ggr när hon ska servför att hålla sig kvar i matchen. Setet avgörs sedan i tiebreak där Razzano vinner enkelt. Ingen bra dag för "Mad Vera". 

Zvonarevas landsmaninna Dementiva hade inte heller hon någon bra gårdag. 1.22 handlades hon till i första set, det visade sig vara ett lågt odds då Dementivas serv inte alls fungerade. Det blev en enkel seger för Cibulkova

Nu ska vi fortsätta jobba några timmar, sedan ska väskorna packas inför resan. Vi har fått lägesrapport idag från Börje och Lisa som åkte ner i måndags. Jag och Johannes hade helst velat bo på hotell inne i stan men Börje var väldigt angelägen om att vi skulle hyra en lägenhet tillsammans. Så det blev så, men Börje var tydligen inte lika nöjd med sitt beslut nu. Lägenheten uppfyllde inte de krav han hade och den ligger uanför stan så med alla taxiresor så är lägenheten inte heller mer ekonomisk. Han skulle ha lyssnat på oss från början. Men boendet är ingen big deal. För mig kvittar det vart vi bor, det kommer nog bli en grym helg oavsett.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0