Last night

Gårdagen var av sällan skådat slag. Matchen mellan Safina - Rogowa var väl inte så mycket att säga om. Vi missade starten och kom in fel i matchen i avgörande set. Sånt händer. Men sen gick det uför. Jag höll på att natta Tilda så jag hade ingen riktigt koll på vad som hände men när jag kommer tillbaka så ligger vi en del back. Inte så mycket att säga om det heller. Men sen så sitter vi i matchen mellan Wawrinka och Lapentti.

Wawen tar de två första seten efter att ha haft en del problem och vi sitter med en ganska stor risk på honom. Eller jag kanske snarare ska säga med en väldigt stor summa plus på Lapentti. I stort sätt från början av andra set till att Lapentti vänder matchen så har vi hela tiden mellan 200.000k - 500-000k grönt på Lapentti. Det tredje setet går till tiebreak och Wawrinka går fram till 5-3. Hade han vunnit det tiebreaket så hade allt vart frid och fröjd. Tror tillochmed att vi hade en tusenlapp grönt på Wawrinka just då. Han vann inte tiebreaket utan förlorade det med 6-8. Jag orkar inte dra alla turer i matchen men den slutar iaf med att det går till ett femte och avgörande set. Vilket såklart hade varit drömmen om nu inte allt det gröna på Lapentti någonstans på vägen hade bytts ut till rött. Det är lite svårt att hantera att ha suttit med som mest en halv miljon på en spelare som lyckas vända ett stort underläge och när det är utjämnat vara all red.

Lapentti vinner matchen med siffrorna 4-6 3-6 7-6 7-6 6-3 och istället för att få en stor vinst, så får vi den största förlusten någonsin i en enskild match.

Ingen kul natt. Som mest låg vi sexsiffrigt back, men med hjälp av Ivanovic - Bondarenko och några andra marknader så slutade det inte så illa. Fortfarande inte mycket back, men förlusten mer än halverades iaf innan natten var slut. Det tar vi igen lätt! På några dagar iaf.

Btw så är det roligt att se att både Sharapova och Clijsters är tillbaka på WTA-touren på allvar. Sharapova spelade riktigt bra igår. Nu är det bara Henins comeback som saknas, sen kanske det kan bli lite ordning på damsidan.


Kommentarer
Postat av: Wanabee

hej,

Ni hann spela 35 marknader US open första dan, undra om ni förhand analyserar varje spelares ranking,service game vann osv.... eller bara hoppa in under matchens gång och lire. Skulle vara intressant att veta hur tennis pros jobba.En beundrare

2009-09-03 @ 11:19:59
Postat av: Mekong

Moh ching, moh meng!

2009-09-05 @ 16:39:51
URL: http://mrmekong.blogspot.com/
Postat av: martina

Välkommen in till vår trevliga blogg!

Just nu, bloppis!

http://kalaskras.blogg.se

2009-09-05 @ 17:30:09
URL: http://kalaskras.blogg.se/
Postat av: Linnéa

Fin blogg! :D

2009-09-05 @ 17:31:35
URL: http://typlinnea.blogg.se/
Postat av: Cecilia

Re:

Mekong :)

Wanna...: Hej! Det är inte så att vi inför varje match/marknad lusläser och analyserar statestik. Utan sitter man så mycket som oss så har man bra koll på spelarna. Jag kan gå in djupare på detta i ett inlägg om du vill...

2009-09-10 @ 01:25:32
Postat av: Andreas

Använder ni bet angel när ni spelar eller använder ni betfair rakt av?Själv så har jag precis börjat att med tennis trading men det har gått käpprätt i ett par dagar nu.

2010-04-16 @ 09:09:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0