The end of story

US Open 2009 är nu över.

Kim Clijsters gör come back 2 turneringar innan US Open. Kim Clijsters kör över hela världseliten och blir den som står sist kvar med segerbucklan. Hon slår sig dessutom direkt in från att ha varit orankad på 19:e plats i världen. På endast tre spelade turneringar. Det säger en del om standarden på damtennisen. Men all heder åt Kim.

Del Potro - Federer blev spännande. 3-6 7-6 4-6 7-6 6-2 blev siffrorna, till Del Potros fördel. Federer verkade sur och muttrig i det sista setet. Han kände kanske att han hade slarvat bort matchen. Jag vet inte varför, men jag tycker alltid synd och Federer när han förlorar. Med 15 Grand slam-titlar och sisådär över 50 miljoner dollar i prispengar så är det inte ett dugg synd om karln. Nygift och nybliven pappa åt tvillingar är han också. Nej, det var kul att någon annan vann faktiskt.

Och vi gick faktiskt plus för första gången på tre år på US Open. Ingen jättestor summa, men med tanke på kräftskivenatten som kostade femsiffrigt så är det bra. Stackars Johannes har fått slita för att ta igen det. Match för match, men han lyckades.

Men nu lägger vi US Open bakom oss. Tre månader kvar till semester.


Kommentarer
Postat av: Bo

Är det även "the end of story" för miss Betfair? Är det bara träning som gäller nu.

2009-10-12 @ 13:20:28
Postat av: Rasmus

Hej ! Läste din blogg precis och du verkar vara riktigt insatt i tennis :) Jag tjänar också pengar på Betfair men jag är expert på fotboll. Du får gärna länka till min blogg på din sida så gör jag likadant tillbaka :)

2009-11-02 @ 23:26:26
URL: http://betfairspeltips.blogspot.com
Postat av: Mikael

Nu har det gått så lång tid sedan du bloggade här att du får ta och kompensera dina läsare och fans med lite nakenbilder i nästa inlägg.

2009-11-20 @ 18:09:02
Postat av: Anonym

Hello Cecilia,



It's the French who returns to ask you why you have do not interest in racing the U.K. There is very much of "values" on this sport.



I allow myself to put the link to you to discover here



http://traderonline.wordpress.com/



PS : sorry for my bad english



So long

2009-11-30 @ 17:53:03
Postat av: Anonym

ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

2010-01-02 @ 13:55:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0