Update

Vi har haft så mycket annat att tänka på under den senaste tiden så bloggarna har hamnat i skymundan. Jag har inte tradat så mycket vecka jag har inte något speciellt att rapportera. Jag var lite sugen på att trada matchen mellan systrarna Williams men Johannes höll på med gamespel igår, så jag avstod. Blir bara irriterad när det inte går att skicka vad eftersom saldot pendlar hela tiden. Dessutom tycker jag inte att vi ska hålla på med gamespel. Absolut ingenting som vi går plus på i längden. Men Johannes gör ju som han vill.

Det är 2 trevliga kvatsfinaler som spelas kväll. Sensationen från Luxenburg, Muller, tar sig an världstvåan Federer. Muller kvalade in till turneringen, mötte en okänd spelare i första omgången, sedan har han vunnit följande  matcher;

Haas: vände 0-2 och ett break ner till vinst. Självlart handlades han till 100 ggr innan vändningen.

Almagro: Vänder återigen 0-2 i set genom att vinna det 3:e setet i tiebreak. Almagro var nere i 1.03.

Davydenko: 3-1 i set till Muller. Muller räddade 13 av 15 breakbollar genom att serva bra. Han slog totalt 20 servess i matchen och det var det som tog honom till seger, då han hade 45 Unforced Errors mot Davydenkos 22.

Ja, vad ska man säga om en kille som Muller? Han servar bra och toppar med sina 112 servess listan på herrarnas sida. Men hade det varit en vanlig turnering med bästa av 3 set så hade han varit ute för länge sedan. Det ska bli kul att se hur matchen mot Federer utvecklar sig. Federer är såklart stor favorit @ 1.07/1.08. Det är billigt att boka om inte annat så är  helt klart en match att hålla koll på, med tanke på Federes tidigare prestationer i år. Jag personligen vill gärna se Federer i en final för att jag tycker att han är värd det, men han ska defenitivt inte räkna ut Muller förrens sista matchbollen är vunnen.

Federer hade lite problem mot Andreev i förra matchen då han förlorade det 1:a setet i tiebreak och räddat en rad breakbollar i 2.a set. Men efter att Federer utjämnade till 1-1 i set så kändes det som om han hade kontroll på matchen. Det blev dock en 5-setare och Federer visade ovanligt mycket känslor när han tappade övertaget i det 4:e setet.

Jag vet inte om det var spel för galleriet men Djokovic såg ju helt väck ut i matchen mot Robredo. Idag står han i 1.70 mot Roddick och det kan ju sluta hur som helst. Funkar Roddicks serv kan det mycket väl vara han som går till semifinal, men det mesta hänger nog på hur fräsch Djokovic känner sig. Det kan bli en mycket jämn match och det finns helt klart ett litet värde på hemmaspelaren. Jag kommer dock att avvakta utan att inta stor position innan start.

Förövrigt så ligger vi lite back på US Open trots en mycket bra start. Vi backade på denna turnering ifjol och det återsår att se på söndag hur det slutar i år. Ger vi fan i gamespel och koncenterar oss på matcherna så ska det inte vara några problem. Är egentligen bara 2-3 matchers skillnad från att det skulle sett ganska bra ut.

Augusti slutade iaf bra. Tillochmed fotbollen visar plus och det är om jag inte minns fel är det den första månaden i år.

Annars så har vi lagt en budget för resten av året. Vi är duktiga på att dra in pengar och minst lika duktiga på att sätta sprätt på dem. Mitt shoppingkonto har krympt avvsevärt och vi ska försöka bli bättre på att laga mat hemma. Tyvärr började inte månaden så bra, då Johannes blev lite överförfriskad på krogen i fredags och söp bort sin telefon. Den var alldeles ny och han kommer att få använda sina nöjespengar för att köpa ny. Dessvärre så fick han för sig att någon tagit hans plånbok också och spärrade korten på fyllan. Börsen hittade han sedan när han vaknade nästa dag. I bakfickan, Där han alltid har den. Iofs så är det ju alltid bra att ta det säkra före det osäkra...

Kommentarer
Postat av: G

Välkommen tillbaka!

2008-09-04 @ 19:28:35
Postat av: Fredrik

Kan du förklara vad gamespel är?



Roddick förlorade just...det var synd för mig som hade spelat han som vinnare av turneringen. Nya tag!!

Tror du Murray har någon chans mot Nadal?

2008-09-05 @ 05:17:09
Postat av: Cecilia

Gamespel är en marknad där man bara kör ett game i taget. Betfair brukar inte ha dem på alla matcher/turneringar. Men under stora turneringar så kan man köra dem på många matcher. Det är korta positioner det handlar om efter som det bara handlar om just game för game.



Mycket synd att Roddick int kunde serva hem setet från 30-0. Det blev en dyr historia för oss.



Nadal går säkert till final, men kan Fish ta set på honom så kan säkert Murray också göra det. Hoppas att det blir en bra match!

2008-09-06 @ 01:02:41
URL: http://cillenl.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0