Roger Federer, femfaldig US Open-vinnare


Bild aftonbladet.se
Federer - Murray 6-2 7-5 6-2

Jag gläds verkligen åt Federers vinst i årets US Open-final. Det var roligt att se Federer spela bra igen och han vann i 3 raka set mot Murray. Skotten gör också en bra turnering som igår kväll slog ut Nadal och spelade till sig sin första final i grand slam.

Ingen av oss här hemma gav oss in i matchspelet, vilket var tur för det var ingen vidare bra match att trada. Vi konstaderade båda 2 igår att det värde som fanns låg i Federers startodds @ 1.55. Men som sagt det blev inget spel från start utan det spelades några gamespel under matchen istället. Och det blev några bra game att trada i. Hur som helst så slutade US Open minus för oss. Precis som ifjol. Tyvärr har funnits annat, viktigare, som har tagit fokus från oss under turneringen, men så är det ibland.

Nu blir det operation "vända tillbaka dygnet" som gäller, då det spelas turneringar under dagtid denna vecka. Skönt! Betfair streamar en del av herrarnas matcher från BCR Open denna vecka, så det är bra. Det är alltid värdefullt att ha livebilder.

Tills i morgonkväll ska jag försöka hinna svara på och publicera frågorna.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0