Let´s party
Tsonga och Gasquet in action

Googlade Tsonga och hittade dessa bilder på honom och Gasquet. Jag tycker dem är helfestliga, påminner lite om när min andra hälft är ute och slår klackarna i taket. Ja, minus magrutorna då förstås...

Tsonga har all rätt att fira även ikväll då han vann finalen mot Nalbandian i Paris masters. 6-3 4-6 6-4 slutade matchen och Tsonga imponerade med starka servar, hela 25 servess gjorde han mot Nalbandians 4.

Det var dock en jämn match. I det sista setet hade Nalbandian 4 chanser att bryta Tsongas serv, 1 chans vid ställningen 4-2 och 3 chanser när Tsonga servade för match. Han missade dem alla 4 medans Tsonga tog till vara på den enda breakbollen han fick när Nalbandian servade i det 3:e setet. Men det var en välförtjänt seger, säkert mycket tack vare hemmapubliken som hejat fram honom under veckan.

Roligt att Tsonga är tillbaka han har ju varit en av mina favoritspelare under året. Men han kanske inte ska fira segern allt för länge då han i och med denna titel blev klar för slutspelet i Shanghai som går av stapeln mellan den 9-16 november. Gasguet har dock mer tid för att cluba.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0