1.01 - 1.01

Att Robin Söderling har en förmåga att chocka och tappa matcher vet nog de flesta om vid det här tillfället. Idag visade också Tomas Johansson prov på svagt psyke.

Han spelar mot en no body som blev inbytt i sista sekunden - Tabara, som så vitt jag vet inte har spelat någon match på ATP-toren i år.

Johansson som står runt 1.25 innan start vinner planenligt trots en liten skakig start det första setet och fortsätter att ha grepet om matchen med hjälp av ett break även i det 2:a setet. Han handlas till 1.01, men plötsligt så tappar han matchen. Och det slutar med det avgörande set.

Johansson verkar helt borta och förlorar ytterligare de 3 första gamen i det 3:e setet och han står nu nästan i 5 ggr. Men då vänder matchen igen. Johansson hämtar upp de förlorade gamen till 3-3, men tappar det igen till 3-5. Tamara får sedan 3 matchbollar i egen serv och det är hans tur att handlas till 1.01.

Tror ni att han vinner? Nejdå, Johansson räddar matchbollarna, breakar och tar sedan matchen till ett tiebreak. Som han vinner.

Sjukt bra tradematch!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0