Alla svenskarna ute ur Indian Wells

Bjökman och Söderling förlorade sina matcher igår och alldeles nyss åkte även Johansson ut mot Ferrero.

Fler som är ute ur turneringen är bl a Mauresmo som förlorade mot den äldre av systrarna Bondarenko med 1-6 2-6. Mouresmo har sett sina bästa dagar på WTP-touren, det var ett tag sedan som hon spelade riktigt bra nu. Hon hade nån fin match i Dubai även fast hon inte heller då levde upp till sin gamla standard. Det ryktas om att hon ska lägga av snart och det kan hon ju vara värd då hon har varit på touren sedan 1993. Råd har hon garanterat också då hon har spelat in ca $ 13.800.000 i prispengar.

En besviken Roddick @ 1.13 förlorade ikväll i 2 raka set mot Haas. Roddick kastade som vanligt sitt racket och gormade när det inte gick som han ville. Han skulle nog tjäna på att tygla sitt humör ibland så han inte tappar koncentrationen. Men vem skulle inte det?...

Stepanek och Sharapova var 2 favoriter som gjorde vad  skulle. De vann sina matcher i 2 raka set. Ancic är också vidare trots att han spelade ganska dåligt i 2:a set som Gonzales vann. Men han kallas inte för Super Mario utan anledning. Direkt från 1:a boll i avgörande set visade han vart skåpet skulle stå och bjöd på underhållande tennis. Han gick snabbt fram till 5-0, tappade sedan upp det till 5-3, 0-30 innan han sedan lyckades vinna.

Nalbandian som spelade mot Gulbis hade också stora bekymmer efter att ha vunnit 1:a set. Gulbis breakade hem set nr 2 och skulle senare serva för matchen i 3:e set. Klarade det dock inte och matchen avslutades i ett tiebreak som då alltså Nallen vann. Även 10-sidade Radwanska tappade det andra setet i matchen mot Peng, men vann sedan det sista setet med 6-3.

Jag har gjort bokslut för kvällen och ska sova. Dagsmålet är uppnått, så det känns toppen. Johannes ska nog kika över nattmatcherna för se om det tycker upp något läge. Scoreboarden har precis krånglat igen, så det är TV-matcher och de streamade matcherna som gäller.

Kommentarer
Postat av: Martin

Trist med svenskarna!

2008-03-17 @ 10:45:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0