Denna vecka; so far so good

Inlägget är skrivet för 12 timmar sedan, men gick inte att posta förens nu.

Veckan började rätt dåligt för oss med några större förluster. Men på eftermiddagen igår lossnade det och boken visar fina resultat. Konstigt vore det kanske annars. Det har varit många bra matcher att trada samt en hel del skrällar. Det är hela 5 turneringar som pågår denna vecka och det är svårt att hinna med alla matcher.

Johannes förbarmades sig rätt rejält idag när vi satt med maxinsats på Safin. Han vann iofs i 2 raka och Johannes gick bra plus på matchen, men eftersom pengarna var låsta i matchen så gick en del fina värdeodds till spillo. Horna @ 1.05 blev bl a breakad när han skulle serva för match i 3:e set. Chardy vände 4-5 till 7-5 och vann. Jag bör kanske också tillägga att även Chardy hade handlats till låga 1.04 innan han så småningom förlorade 2:a setet i ett tiebreak.

En av dagens största favoriter; Seppi förlorade också idag. Mot Meffert, en spelare som jag aldrig har hört talas om tidigare. Siffrorna slutade 2-6 7-5 4-6 och hela 97 poäng spelades i det avgörande setet.

Moya förlorade @ 1.02 idag då han blev breakad när han skulle serva för matchen i det 2:a setet. Pless @ 1.01 tappade 1-0 i set och 5-0 i game till förlust igår. Söderling, chockade som så många ggr förr idag då han @ 1.01 förlorade det 2:a setet efter ledning och vi fick med hjärtat i halsgrppen genomlida ett 3:e set (minus 50k på Fognini och en mindre summa plus på Söderling). Han lyckades dock breaka hem matchen vid ställningen 6-5, men Fognini hade 3 breakbollar tidigare i setet och Söderling handladesrunt 2 ggr. Usch och fy, jag är glad att jag inte har Söderlings psyke.

Björkman som stod ofattbart högt innan match idag ( över 4ggr) vann iaf enkelt sin match mot Gronallers. Gammal är äldst.

Enligt forumet har 13 av 18 favoriter av damerna förlorat denna vecka.

Matchen mellan Isner - Levine utvecklades sig till något mycket märkligt då scoreboarden visade fel resultat. Som tur var så hade vi gjort bokslut vid det laget så vi drabbades inte. Mer om den matchen kan ni läsa på hos Johannes, som har tagit sitt förnuft till fånga och börjat blogga igen. För att vara säkra på att kunna se hans inlägg rätt använd adressen: http://betfairdaytrader.blogg.se

Syrran är på besök, så nu ska vi efter en hård arbetsdag dricka ett glas vin och se på film - Morgan Pålsson, världsreporten.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0