Nu är vi på semester i Thailand




Jag har inte orkat uppdatera bloggen på ett tag men nu är iaf på semester i Thailand.

06.41 är klockan just nu thailändsk tid, sedan 03.15 inatt har Tilda suttit iklädd baddräkt och väntat på att solen ska gå upp här i Bangtao och nu äntligen börjar det ljusna. Vi kom hit till Sunwing resort igår på morgonen efter att ha rest först  med tåg från Göteborg till Stockholm och sedan med direktflyg till Phuket. Vi hade varit vaken lite mer än ett dygn när flyget lyfte från Arlanda och tanken var att vi skulle sova så mycket som möjligt på flyget men det blev inte så mycket av det så vi var rätt trötta när vi landade 05.35 thailandtid och hade hela dagen framför oss.
Förutom ett dopp i havet så låg vi mest vid en av poolarna igår. Vi orkade härda ut till 15.00 på eftermiddagen sen gick vi för att sova middag en timme eller 2 innan middagen. Men det slutade alltså med 12 timars sömn därav den tidiga morgonen idag.

Hotellet är iaf jättefint. Det ligger alldeles vid havet och har allt man kan önska sig och rummet är jättefräscht. Jag rekomenderar alla barnfamiljer att åka hit eftersom det finns så mycket aktiviter för barnen. Gillar man inte barn ska man dock inte bo här.

Om ca en halvtimme öppnar frukosten som har utsikt över havet. Jag tänkte gå och gymma först och Tilda och Johannes ska utforska området. Annars blir det bara poolhäng idag.

Kommentarer
Postat av: Anrik

Mysigt , hoppas ni glömde laptopsen i göteborg så det blir en riktig semester :)

2008-12-04 @ 07:33:54
Postat av: caramba

Ni missade en fin lay på Sampras i dag, 1.17 :) Skojar bara, njut av semestern.

2008-12-06 @ 16:19:11
Postat av: Petra Ahlsten

Gillar om det du skrev! Underhållande att se lite nyttiga saker och inte endast det vanliga grejerna som man kan se om typ alltid. ;)

2010-09-22 @ 18:23:45
URL: http://royalorchidholidays.se/hotell/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0