Federer utslagen i kvartsfinal

image84

Roger Federer
väntar fortfarande på sitt första finalspel i år. Ifjol åkte han ut i 4:e omgången i Miami, då var det Canas som slog ut världsettan, ikväll var det hemmahoppet Andy Roddick.


Men Federer förlorade inte kvällens match pgr av dåligt spel, faktum är att han spelade en av sina bättre matcher i år. Men Roddick måste ha spelat en av sina bästa i karriären. Båda servade bra, Roddicks serv var dock strået vassare och det var nog det som avgjorde matchen.


De båda spelarna har mötts 16 ggr tidigare och Federer ledde inbördes möten med hela 15-1. En av andledningar till att Roddick har haft så svårt att besegra Federer är att han som så andra verkar hysa så stor respekt för honom när han står på andra sidan nätet. Självklart med all rätt, då han under en lång tid har varit nästintill omöjlig att komma åt. Kanske har den respekten avtagit nu då spelare som Fish och Murray visat att allt är möjligt- tillochmed Fedex går att stoppa.


Själv så greenade jag ut i 2:a set, men inte så mycket som jag borde ha gjort. Använde iaf en del av pluset jag hade på Federer till att boka upp honom igen i det avgörande setet. Dock så jämnade jag ut alldeles för tidigt i gamet där Roddick breakade Federer. Fick tillsut 6 k på matchen. Hyfsat tradat, hade fått en fin vinst om Federer hade räddad breakbollarna. Synd bara att självförtoendet inte är det bästa, brukar vanligtvis boka mer innan start, men jag orkade inte förlora något mer just nu. 

Jankovic spelar nu mot Zvonareva. Tyvärr så visar inte Eurosport matchen, men de är vänliga nog att banda den åt oss för att visa den i morgon förmiddag. Skandal, varför köpa upp alla rättigheter och sedan bara välja att sända en liten del av alla matcher....
 


Kommentarer
Postat av: Anton

Varför streamar inte betfair dam matcherna då?

2008-04-04 @ 04:20:58
Postat av: Cecilia

Re Anton: De får inte pgr av att europsort har rättigheterna.

2008-04-04 @ 04:41:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0