Nytt år. Ny blogg. Ny rulle.

2007 börjar lida mot sitt slut. Ett år som har innehållt både framgångar och motgångar när det gäller trading på sportbörsen. Jag är en van bloggare som under året skrivit om det mesta som händer i mitt liv på denna blogg. Men eftersom det inte känns som rätt forum att skriva om sportbetting i den bloggen så kommer jag istället att göra det här.

Jag har alltid varit sportintresserad och utövade ett flertal idrotter under min uppväxt. Men det var när jag träffade min sambo, Johannes som jag började intressera mig för att spel som sport. Eller egentligen så var jag inte så intresserad från början. Han var ofta på travet och jag brukade följa med när det var livespel men mest för att äta buffè och dricka öl. Poker förändrade sedan vårat liv ganska drastiskt. Först till det sämre men sedan till det bättre. Det till det bättre är kanske inte just pgr av spelet poker, utan att det ena leder till det andra. Poker, trav och casinospel ligger sedan några år tillbaka på hyllan.

2007 är första året som jag på heltid tradat tennis på Betfair. Johannes började 2006 och jag satt många timmar bredvid honom i soffan och följde likväl matcher och spelare som marknaderna. Vi tog tillsammans beslutet att vi skulle köra på ett år tillsammans. Ett mycket bra beslut visade det sig. 9 av 12 månader har varit bra plusmånader. Tyvärr så avslutar vi de sista 2 månaderna på året med mycket dåliga resultat. Men efter att ha summerat ihop hela 2007 års nettovinst så är jag nöjd.

Det nya året kommer att börja med ny rulle och små insatser. Jag kommer att försöka redovisa och utvärdera mina reslutat ocn nettoutveckling på bloggen. Jag i jämfört med Johannes tycker att det är skitkul att prata pengar (han gillar det iofs när han är onykter) och tycker inte att det är pinsamt att skriva om varken vinster eller förluster. Förshoppningsvis kommer det att bli mestadels vinster:)

Vet ni inte vad det innebär att daytrada tennis på sportbörsen så hänvisar jag till Joes blogg.


Kommentarer
Postat av: Finansmannen

Kul med din nya tennisblogg, den kommer jag att följa!

Trada tennis är ju hur kul som helst, synd bara att det tar sån tid.

2007-12-31 @ 18:40:40
Postat av: moona

heja Ia, ge mig tips, hahah

2007-12-31 @ 21:28:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0